Klijent uplatio dupli iznos za izradu web stranice i ne želi ga natrag

Tog se i ja bojim @trnac da kasnije nebi bilo platio sam ti vise pa mi radi npr. drugi web besplatno ili ti šta ja znam. Ljudima svasta padne napamet iako uvijek naglasis sto dobiju za odredenu cijenu.

1 Like

Jos ako je klinet sa nasih prostora… tek tada ce biti vremena za kompenzaciju :slight_smile:

Nije klijent je iz Mađarske.

Shvati to kao baksis. Od kad sam poceo samostalno zaradivati, konobarima uvijek ostavim par kn ako je usluga dobra, tj. ako su pristojni, ali ne ocekujem da mi drugi put donesu free rundu.

Ovdje se radi o dosta većem iznosu a ne o 2-3kn ili 100kn. Neko radi za ovaj iznos cijeli mjesec koji je meni uplaće jer mojih je 6900kn ostatak je klijent uplatio dobrovoljno.

Gle čovjek ima para zadovoljan uslugom i zna da će sigurno više zaraditi nego što je uložio dosta puta su se desile slične stvari i to sa stranim klijentima naravno.

Da, cifra je poveća.
I meni ne bi bilo svejedno s tom cifrom. Lijepo nazovi čovjeka, zahvali mu se što je tako zadovoljan s tvojim radom, ali da je iznos “bakšiša” prevelik i da nisi spreman prihvatiti tu cifru. Kažeš mu da bi najradije da on plati koliko ste dogovorili, a ako baš inzistira platiti više, reci mu koliko više (10-20-30%).

1 Like

Izdaj novi račun na razliku, i napiši pretplata tipa 20 sati.
Ako ti je satnica 200,00 kuna tipa, eto novac stoji, a ako lik bude nešto trebao odradiš to i gotovo.
Po meni najmanje brige, i pošteno.

1 Like

Znam ga ja, daj meni uplati pa mu ja dam u ruke :D.

2 Likeova

Ma samo opušteno, neće stranci cimati, on sigurno zna zašto je ostavio bakšiš i neće imati dodatne zahtjeve zbog toga. Moj drug ima nekog Švicarca i s vremena na vrijeme mu odradi nešto, ovaj plati pošteno i to je to, sve dok jednom nisu samo razgovarali neka 2 sata, u biti radilo se o konsultacijama…ništa za iskodirati i tome sl…kad sutradan 500 eurića na računu, zove ga odmah da pita za šta je ovo u smislu nisam ništa uradio konkretno da bi mu lik rekao kako mu su mu njegove konsultacije dobrodošle i da mu je to nagrada…tako da možda će taj tvoj prodati to za 5x veću vrijednost kad je vidio kako si to sve napravio, a mislio je da će izvući samo 2x :wink:

1 Like

Dali te trazio racun?

Uspio sam ovo rijesiti. Dogovorili smo se da za visak novca mu odradim još neki sitni poslic u 6.-om mjesecu. Poslao mi je dokumentaciju vec i ima posla cca. 2 dana max.

Možda lik pere lovu?

Budalo :smiley:

EDIT by trnac: maknuo sam točku koja je blokirala prikaz smajlića. Sada je malčice drugačije, zar ne

Zašto sam ja budala? Možda sam budala što želim samo svoj zarađeni novac i ni lip više. To je pogrešno?

Napisao bi ti još svašta ali se necu spustati na tvoj nivo

1 Like

Mislim da je to islo Horza.

Mene je citirao pa sumnjam. Ja i on nismo zajedno ovce cuvali i svatko posluje na svoj nacin on bi mozda uzeo ja evo nebi.

Prevaren sam par puta jer vjerujem previse ljudima zato sad i poslujem 50% avansa unaprijed i to odma na racunu. Kad se nekome tako poslovanje ne svida neka ide drugome i to je to. :wink:

1 Like

Sorry, nisam to skuzio, preko moba sam. Drago mi je da si dosao na cisto sa klijentom.

Dobro si to riješio, tvoja savjest čista. Ali ja bi mu izdao ipak račun na nešto sati za pretplatu, da ne bi liku puklo za neko vrijeme nešto čudno. Samo da se osiguraš.

Možda si zaslužio više? Šta bi mi to napisao? Napisati nekome budalo je neki niski nivo? Ovo budalo je bilo više kao šala, (***) :smiley: Takođe ovaj edit nije dobar jer smiley je puno bolji u txt formatu nego sa ovim retardiranim ikonicama :smiley:

(milito, nemoj stavljati točku nakon smajlića jer ga točka zbuni, lakše malo… :slight_smile: )