Kod za POP UP? KAKO napraviti

Kako napraviti da kad se klikne bilo gde na stranici on otvori reklamu u novom prozoru.
I kako napraviti da to odradi samo 50 puta tokom dana?

Hvala upnapred

imaš li nekakav kod, jesi li pokušao napravit ili čekaš gotovo ?

Pa zato trazim pomoc. Ne znam sam da napravim

">

< body onclick="<?php if(!isset($_COOKIE['visited'])){echo"window.open('http://google.com', '_blank')"; setcookie("visited", "1", time()+3600*24*365);} ?>">

var counter = 0;

function foo() {
  counter++;
  if(counter === 50) {
    document.removeEventListener('click',foo);
  }
  window.open('http://www.google.com');
}

document.addEventListener('click', foo);

Evo ti koncept kako bi mogao u JS-u. Ali mi nikako nije jasno zašto bi to radio. Ja sad dođem na neki stranicu i gdje god da kliknem da mi se reklama otvara u novom prozoru, WTF ne bih se više nikad vratio na tu stranicu.

Smrdi mi ovo da ce ubaciti AdSense kod u tom popupu, inace ovaj nacin je vec isfuran i dobices ban za manje od 24h jer je to lako za detektovati… srecno :slight_smile:

nije to. ocu da isporucim nekoliko poseta na jedan sajt

Ne mora tako ofirno odmah staviti AdSense u popup. Može postaviti da dobija lajkove ba fb stranici, a onda poslije bi imao dobar legalan traffic sa facebook stranice i eto para… Google tu ne može ništa… A možda se uopšte ne radi o tome…

a moze i to sa fb dobra ideja

Moze svasta da uradi, i ja radim sa popupovima i to je po meni cist biznis pa sam i adsense probao cak i ne bi voleo da se on zezne kao sto sam se ja zeznuo… Od tad i na sajtove kad postavljam kod dva puta proveravam TOS :slight_smile: