Kupi/prodaj FB postove - oglašavanje na Facebook stranicama

Kupi/prodaj FB postove, mjesto na kojemu možete ponuditi svoje Facebook stranice i konačno zaraditi od postova/objava. Sustav je vrlo jednostavan, a na jednom mjestu moguće je kupiti i prodati postove na Facebook stranici ili stranicama.

Vi kako korisnik Facebook stranice s velikom brojem fanova napokon možete ostvariti zaradu od takve stranice. Prijavite se, dodajte vašu stranicu ili stranice i nakon provjere vaša stranica će biti odobrena. Postavite cijenu koju želite po postu/objavi i počnite zarađivati.

Također, zarada je moguća i putem affiliate programa. Za svaku ostvarenu narudžbu preko vašeg linka možete zaraditi 10% od ukupnog iznosa narudžbe.

Pošto sustav tek započinje s radom, u marketu se trenutno nalazi mali broj stranica. Nakon što prikupimo određeni broj stranica krenuti ćemo s promoviranjem sustava nakon kojeg možete očekivati i prve narudžbe.

http://fbposttrade.com/

3 Likeova

Odlična ideja, sve najbolje!

odlično, još ako se skupi veći broj stranica, pa ih se razvrsta po kategorijama…

Dobra ideja, ali mislim da bi trebalo uložiti dosta u marketing sada na početku da bi uspjela…

Uplatio sam. Da vidim kako to ide.

Ideja je super.

Imam li gdje pogledati kakav report?

meni je ovo This webpage is not available

Ne razumijem, što nije dostupno?

Trenutno ne postoji nikakva opcija s izvještajima. Mogli ste koristiti neki servis za kraćenje url-a gdje ste mogli pogledati statistiku. No svakako dobra ideja koja bi se mogla dodati!

Koliko uzimaš provizije i kako isplaćuješ?

To svakako gledaj staviti jer ovako nema smisla. Uplatio sam, i sta sad? Nemam ideje koliko mi je to vrijedio pa tako niti ne mislim dalje uplacivati. Uplatio sam min iznos samo da vidim kako servis NEradi

Nije moguće izravno riješiti takav problem, jer sustav samo kao posrednik nema pristup statistikama postova koje se objavljuju na stranicama koje su u marketu. Sustav radi, a statistiku ste mogli doznati korištenjem nekih od servisa za kraćenje url-a, poput bitly.com ili goo.gl

25%
Plaćanja idu preko Paypala.

Imam dosta stranica kako funkc da ih ubacim u sustav…
Moze vise detalja na PM