PayPal ponovno omogućio primanje uplata u Srbiji

One koji su iz Srbije vjerojatno će zanimati vijest da je ovaj tjedan PayPal ponovno omogućio primanje uplata u Srbiji :wink:

Nisam vidio da li je netko to već objavio na ovom forumu pa se ispričavam radi nove teme ako je već objavljeno. U svakom slučaju ovo je vrlo važno za sve koji su iz Srbije. Svi znamo koliko znači PayPal u u online poslovanju pa je evo sad i susjedima svanulo :wink:

Svanulo i prošlog oktobar pa se nije zadržalo ni tri dana :smiley: nešto testirali ali sad je kao konačno, treba sačekati jedno mesec dana dok se sve ne reguliše tj. kako bi rekli konačno potvrdi da je to to… :wink:

PS. Sad će svaki građanin od web-a da zarađuje minimalno 1000 evrića mesečno, kada novinari napišu to je hit :smile:

Znam, bilo je omogućeno i prošle godine, ali je trajalo 3 dana ako se ne varam :slight_smile: Navodno bi ovaj puta trebalo biti trajno :wink:

Ali je činjenica da se sada otvaraju dodatne mogućnosti svima u Srbiji.

Red bi bio… :smiley: Dugo cekam ovo da mogu da se nekako ogradim i da primam uplate svim nacinima! :smiley:

Da vas pitam, jer ću moći da povežem PayPal sa deviznim računom u Komercijalnoj Banci? Isto kao kad mi šalje AdSense :smiley: ta fora mislim, onaj kod itd…

Isplata novca je isključivo na VISA karticu, imaš opciju gde ti PP automatski to prebaci bez provizije na svakih mesec dana i opciju da odmah povučeš novac na karticu i to je 4 eura.

Bankovni račun nije dostupan kao opcija isplate novca.

Da li je moguce placanje direktno sa paypall. Situacija sledeca: od reklamnog servisa prebacis novac na paypall i odmah platis na drugom mestu sa tim novcem?

Sa hrvatskim PayPalom je to moguće, ali ne znam je li moguće sa srpskim.
Mi u Hrvatskoj do prije par mjeseci nismo mogli koristiti balance nego smo morali povlačiti na račun, a plaćat smo mogli samo sa računa koji je povezan s PayPalom. Sada možemo koristiti i balance odmah nakon primljene uplate.

U Hrvatskoj je to omogućeno tek prošle godine, tri i pol godine nakon omogućavanja primanja uplata. Vidi: Paypal uklonio limite za hrvatske korisnike - od sada možete slati novac direktno iz accounta!
U BiH plaćanje balanceom još nije moguće.
U Srbiji ćete sigurno još morati pričekati. :frowning:

Da te demantujem, moguce je placanje sa balansa iz Srbije, licno iskustvo. Ostalo mi je par centi na balansu prilikom prebacivanja na karticu, a kada sam kupovao, prvo je ocistio balans, pa ostatak skinuo sa kartice

Isto potvrdjujem da je moguce placanje sa balance i za vece cifre, nisam to ocekivao ali je definitivno dobrodoslo.

Pa to je odlično da je odmah omogućeno!
Mi smo godinama morali prebacivati novce s PayPala na račun u banci, pa onda pri plaćanju preko PayPala opet plaćati novcem sa računa u banci i tako gubiti novce na višestrukim konverzijama valuta.