Potreban kvalititetan wordpress rss aggregator

Kao sto sam naslov kaze, bas mi je hitno potrebno najbolje moguce rijesenje za wordpress u fazonu da ja mogu uzmem link koji zelim, paste i da mi on automatski ubaci postove sa nekog(ih) websajtova koje ja zelim zajedno sa featured image. Znaci kao savrseno upakovan wordpress post.

Jucer i danas sam istrazivao i probao ih nekolicinu, ali nijedan ne radi posao kako bi u stvari trebao, niti blizu savrsenog.

P.s nebitno je da li je free ili placeno rijesenje, samo da funkcionise. :slight_smile:

Hvala.

feedwordpress i wprobot su ok…

1 Like

Probao sam svašta:
Rss Post Importer - na kraju banana nije radio što želim
RSS Multi Importer - ista stvar

Na kraju sam završio sa FeedWordPress

Prema u aktegroiju koju želiš, sam objavljuje, briše stare članke itd.
Formatireanje je uredu, jedino mi nedostaju featured images, nekada prikaže nekada ne, pa sam maknuo opciju.

Sve ostalo što sam probao, izgubio sam živce jer sam po svakom izgubio po 2 sata, da na kraju vidim da nešto ne štima.

1 Like

webmajstor, da, vidim da si tražio istu stvar kao i ja, pa me zanima jesi li na kraju išta konkretno pronašao. Od besplatnih verzija što sam ja pronaša i probao ništa ne radi u stvari kako sam očekivao i kako mi je bilo potrebno. I jedina stvar koja bi na kraju mogla da stvarno radi posao kako treba je: http://www.wprssaggregator.com/extensions/ plaćena verzija neka i nije uopće problem, samo nisam siguran na kraju da li će to uopšte funkcionisati. :smiley: Da li ima neko da je koristio?

Zato je nisam uzeo makar sam htio, klijent je plaćao tako da mi je bilo svejedno. No našao sam taj koji mu odgovara, tako da sam odustao od ovih plaćenih.

Uzeo bi taj da mi daje izmjenu strukture prikaza, te da dohvaća slike bez petljanja previše.
Ali kako se ispostavilo da svaki od njih imao je neki problem.

Ako uzmeš ovaj agregator, pazi, imaš bundle koji radi sve stvari koje sam ja trebao, osnovni radi samo osnovne stvari kao i svaki besplatni. I volio bi ako možeš onda javiti mišljenje, neki review.

webmajstor, na kraju sam ipak odlucio da nabavim custom rjesenje. Uglavnom dobio sam preporuku za jednog lika koji je prijatelj od mog prijatelja pa do sada je napravio sasvim solida posao. Napravio mi je plugin s kojim jednostavno zalijepim link koji hocu da povucem i on mi automatski sve odradi, plus savrseno radi paginaciju unutar postova, ono kada je clanak napravljen iz 5 dijelova pa korisnici prelaze sa jednog dijela na drugi. Do sada me to kostalo 50€ iako je on trazio bas mnogo mizerniju cijenu od te, ali sam ga nagradio zbog dobro odradjenog posla.

Jedino sto je ostalo i na cemu radi je automatsko postovanje featured image i rekao je da ce za par dana i to rijesiti. Sto je odlicno.

Sad prilikom pisanja mi na um pala ideja da se takav plugin moze uspjesno i prodavati. Bas cu pricati s njim i o tom dijelu. Moglo bi da bude zanimljivo. :3