Server-Hr (kritika)

Nedavno je netko pitao za mišljenje o Server hr ,hostingu poslužitelju.

Meni je prekipjelo. Ovakvu lošu uslugu dugo nisam vidio. Iako sam još kod njih , zaboli me. Dok ne istekne godina ionako moram biti.

Nešto je povoljnija cijena bila od konkurencije , zato sam ju odabrao. No već brzinskim pegledom njihove stranice , vidi se da je riječ o amaterima i copy paste uslugi… No rekoh ajde , daj im priliku.

Na upit na odgovore treba ima dan ako ne i više , mislim da se je admin hvalio da u roku od 5 min.dobijete odgovor… emailovi ne rade, server ne radi svako toliko… pa mi stranica čak i suspendirana bila!!!

Vlasnik je registriran na ovom forumu i za to me isto zaboli ona stvar. Ovakve usluge treba zabranit!!!

Sva sreća imam jednu malu stranicu ali ni to nisu u stanju idžati. Zato velike stranice im nipošto nemojte dati u ruke. Šteta bi bila ogromna.

Izbjegavajte ovakve i sl hosting operatere a ima ih dosta i na ovom forumu podosta koju nude maglu. Nude jeftino , u prijevodu uvijek dođe skuplje !!

Zbog ovakvih izbjegavat ću ponude bilo koga s ovog foruma.

2 Likeova

Slažem se u potpunosti što se tiče ovog tkz. hostinga.

Imao sam slične probleme.

Server-HR zaobilaziti u što većem luku.

Bolje dati “50” eura više za pravu kvalietetu nego 5 za …

Slažem se, izbjegavajte ovaj “hosting” - amateri i uz to jako bezobrazan vlasnik

Ovo je definitino najjadniji hosting provider ikada. Stranice mi već tjedan dana uopće ne rade, na cpanel se ne mogu logirati, a o javljanju na telefon da ne govorim - KATASTROFA! Takve treba zabraniti podhitno!

Treba zabraniti debile ovdje koji dopuštaju da se svaki novi hosting reklamira ovdje. Lijepo zazovi na telefon čovjeka, popričaj s njime pa onda mu daj ovdje da se reklamira, znam da je jebada, ali jebote ljudi troše novac na ništa upravo zbog stranica koji dopuštaju takvu reklamu. Ili ih zabranite skroz. Nekidan sam vidio na jednom vecem hrv forumu, admin stavio sticky temi o hostingeru!!! pa jebote gdje bas njima sticky da.

Izbjegavajte ovaj HOSTING !!! 5 dana im je server DOWN u tjedan dana ! Svako toliko dobiju neku zabranu. Stalno šteka.

https://moj.server-hr.com

Ima još ovakvih po forumu koje se oglašavaju i glume velike hosting igrače (preprodavače). OVO JE SRAMOTA !

Izbrišite mu profil na ovom forumu !

U tjedan dana sam čak jedanput uspio doći do svoje stranice. Totalno jadno i neprofesionalno. Više se ne javljaju niti na telefon… Zaobići u velikom luku!

LoL