Serverlab - Nove ponude i nove cijene! Managed serveri i hosting :)

Pozdrav svima,

nadogradili smo usluge te od sada nudimo:

Cloud MANAGED servere, vec od 369kn/mj. Sve je ukljuceno u cijenu, server + instalacija i odrzavanje OS-a, konfiguracija sigurnosnih postavki, nadzor, podrska, nadogradnje OS-a. Idealan je za dosta posjecenije webove ili jednostavno ako trebate resurse sami za sebe.

Dell i Supermicro dedicated MANAGED servere, vec od 659kn/mj. Sve je ukljuceno u cijenu, server + instalacija i odrzavanje OS-a, konfiguracija sigurnosnih postavki, nadzor, podrska. Idealni za ozbiljnije zadace, projekte i sto vam vec treba za posao.

Na sve servere, moguce je BESPLATNO instalirati i neki free panel ako zelite i prema nasoj preporuci te ostale aplikacije, uz konzultaciju i dogovor.

Standardno nudimo i dalje web hosting pakete, pocinju od 14kn/mj. za 500MB prostora. Nudimo 3 paketa OSOBNI clanovima foruma BESPLATNO do kraja godine, uz jedini uvjet da su clanovi stariji od pola godine.

Nudimo i odrzavanje vasih servera, mimo nase ponude, cijena se formira prema zeljama klijenta, cca 350kn mjesecno pa na vise.

Uz ovo nudimo i projektiranje i razvoj, implementaciju i odrzavanje IT sustava po tvrtkama. Ako trebate nekog da vam odrzava servere,storage i mrezu u firmi, javite se slobodno, cijene su popularne. Ako nekome preporucite nas i dogovorimo posao, ide vam provizija :wink:

Vise informacija, ponudu i specifikacije hostinga i servera mozete pronaci na nasem webu http://www.serverlab.hr, za sva pitanja slobodno nas mozete kontaktirati na info et serverlab tocka hr : - )

Ajde mi na PM sibni cijenu koliko bi bilo postvaljanje i konfiguracija servera za Windows 2012 R2, osnovna namijena servera je hostanje par aplikacija.

Pozdrav.

Bump sa 20 znakova : - )

Hosting paketi imaju 30-dnevno jamstvo. Ako niste zadovoljni s uslugom, vratit cemo vam novac : - )
http://www.serverlab.hr/hosting.

cPanel koristi novu i modernu temu, izgled teme mozete vidjeti u nasem FAQ.

Lp,
Serverlab

Bump sa 20 znakova : - )

Bump (20 znakova…)

Svidjaju mi se paketi, sami dizajn, uglavnom sve mi se svidja sto se ovog serverlab projekta tiče.
De mi reci, jel imaš server lokacije dole na balkanu?

Hvala :smiley: Lokacije servera na balkanu ne nudimo, ali odrzavamo servere klijentima koji imaju svoje servere tu. Preskupo je za iznajmljivati ili raditi kolokaciju u HR sto poteze da onda cijene hostinga, vps-a i ostalog moraju biti vece, a to naravno onda nitko nece uzeti i propadne se vrlo brzo… A i generalno datacentri u EU su infrastrukturno miljama ispred ovoga sto se tu nudi. Btw mrezna povezanost prema dc-ovima koje mi koristimo je odlicna pa je ping iz HR oko ili ispod 50ms. I nasa usluga je samo managed…

Jedan bump za ponudu, http://www.serverlab.hr/hosting :up: