Koji program preporucujete da moze insta da se koristi i na desktopu?
Po meni je pitanje vremena kad ce i Instagram omoguciti linkove u opisu postova pa ce tada veliki profili bas biti na cijeni.
Ja na oko 20 000 followera imam oko 2 000 lajkova na objavama šta mislim da je ok ako ne i odlično
Zar to nije bilo prije pa su ukinuli?
dosta dugo imam instagram i nikada nije bilo moguce stavit link u opis… samo na profilu…
Hmm čudno. Bio sam uvjeren da je prije bilo moguce stavljati linkove u opis pa da su to makli. No,očito sam bio u krivu.
Odgovorio ti je kolega Ivan, nije nikad bilo moguce staviti link u opis i po meni kad tad ce ga omoguciti i moci ce dobro iskoristiti onaj ko bude imao dosta jacih Instagram profila.
To ako se dogodi cijena profila ide 5x
Slazem se. Trenutno se na Instagramu i nije toliko tesko progurati ali svakim danom je sve teze. Treba pokusati predvidjeti u kojem ce smjeru Instagram ici, po meni to je logican korak nekad u buducnosti.
Isto kao facebook prije. Reach je bio neogranicen. Svi su vidjeli tvoje objave no onda se promjenilo. Tako ce biti i sa Instagramom mislim vec pocinje biti
Dal je moguce da niko nece da kaze sta koristi za instagram za desktop?
blue stack ili andy emulatori za android.
Hvala na brzom odgovoru @d1namic. Probacu sutra blue stack.
InstaPic
Meni pise da profil ne postoji?
Ja uspeh za dve nedelje da predjem 1k, idemo dalje. Za sada od prilike 10%do15% ljudi lajkuje objave. Mislim da nije lose.
Jos samo da ukapiram kako kasnije da monetizujem tu publiku
Tu cifru postignem za 3 dana
Naravno koristim bot na računaru tako da 0-24 radi umjesto mene
Ja sve rucno. Aktivnost na profilu 10 min dnevno. Neki dan i preskocim jer zaboravim. I idem follow do nekih 100 ljudi jer me mrzi da klikcem
Zanima me jel itko zna koliko bih vrijedio profil ox točno 30k followera sa prosjekom od 2tis lajlova po objavi ?
Vidim da se tema digla iz mrtvih, pa cu napisati post kada stignem. Inače profil iz ove teme je preimenovan i sada kma 15k followera: www.instagram.com/2k17motivation