Upit o žalbama na osoblje WM Foruma

Pošto ovaj forum nema podforum za žalbe molim da me uputite di se mogu žaliti na mrcinu koji je preša sve pragove mog strpljenja?
P.S. Stari forum je ima taj podforum a imali su mu pristup čak i banirani. Sjećam se da su tu ispravljene mnoge samovolje osoblja. Mene je maltretira SupaDucta i žalija san se. Njega nema a ja san još tu.

Link: https://wmforum.geek.hr/faq

Upute o pravnom lijeku

Ako smatrate da je moderator prekoračio ovlasti, žaliti se možete administratoru foruma privatnom porukom > @steelmaiden ili putem e-maila (u slučaju da ste udaljeni s foruma): [email protected]

1 Like

Meni nije jasno kako @Davor_R_Bergam nema znacku VIP jer on je stvarno VIP ovog foruma, od kad znam za forum znam i za njega…

1 Like

VIP članstvo se dobiva kroz pozivnicu najaktivnijim članovima odlukom administratora ili kroz godišnju naknadu.

žali se ujedinjenim nacijama

Ha-ha! Ovaj odgovor mi se najviše sviđa. Ili još bolje mirno prosvjedovati isprid zgrade UN-a.
@dadaas čitam forum od kad postoji a član sam od 2003.
@mrcina, daj stvarno ne diraj se u mene jer se ni ja ne diran u tebe. Bolje da se zaobilazimo.

A glede foruma znan po nekoliko godina ništa ne napisati. Vi vjerojatno ni ne primjetite da me nema na forumu.

Pa da, kazem trebalo bi te nagraditi znackom.

Hvala mrcina za ovaj link. Ovo san prvi put pročita. Nisan veliki griješnik tako da se nemoj dirati u mene. Ja san miran čovik. Ne diran se ni u koga. A neću se za sad žaliti ali bi moga ubuduće.
Pitanje: Šta je vip sekcija? jel to dio foruma nevidljiv običnim smrtnicima ili nešto drugo?

A,da moj prvi userid je bija Rovad. Izminija san ih nekoliko al sam uvik u signaturi ima pravo ime. Kako ova skripta nema signaturu moje ime je ID. Prethodno je bilo Gigolo.

ja dajem ruku u vatru da te se stariji clanovi sjecaju, ja se sjecam i trebo bi biti malo aktivniji na ovom novom forumu.

Davore, nikoga ja ne diram, najmanje želim tebe smetati i drago nam je svima vidjeti te, da se povremeno pojaviš i dalje se javljaš na forum. Žao mi je što ovo smatraš nekim osobnim napadom na tebe. Rijetko kada dijelim upozorenja. Upozorenje tebi je nastalo nakon što sam ti mirno skrenuo pažnju privatnom porukom da kršiš pravila foruma, te sam te zamolio da to ne radiš. Ti si samo dodao gas i nastavio raditi sve kao i prije. Napominjem, odluka o upozorenju donešena je od strane sva tri moderatora foruma. Jednoglasno.

Što se tvojeg pitanja tiče… Evo kako je i zašto nastala VIP sekcija, koja je vidljiva samo članovima s VIP značkom: Trgovanje Facebook stranicama (između ostalog) vrši se isključivo unutar VIP sekcije foruma

Sjećam se ja tvog starog profila (Gigolo mi je poznato, Rovad malo manje, no tvoj avatar mi je ostao urezan u sjećanju), dosta dugo sam ja na ovom forumu, sa svima pokušavam biti u fer i korektnom odnosu, ali se pravila moraju poštivati.

Drž se Davore. Živija!

1 Like

Čuj njega - da bude aktivniji. I ovako nas ubi sa svojim ‘biznisom’. :slight_smile:

stavi biznis bez navodnika jer donosi zelene dolare.

A,da moj prvi userid je bija Rovad.

Kako si dosao na ideju za ovaj username? Meni je u sjecanju ostao jedan Rovad koji je i radio nesto za mene pisao tekstove na engleskom i to ali ti nisi bio taj Rovad.

To su imenjaci ali nisu iste osobe. :blush:
Taj drugi Rovad je bio na “onom drugom forumu”, jeli tako? :blush: Ali nema ni njega dugo već. :o:

1 Like

To je moje prvo korisničko ime koje nije dugo trajalo. Višnja me je na moj zahtjev preimenovala.

Da to je to onda. Full mi je bilo poznato a nisam se mogao sjetit odakle a znam da Davor nije 100%. Al cudno je da dvojca imaju taj nadimak Rovad koje realno nista ne znaci(valjda).

Procitaj u suprotnom smjeru Rovad > davor…

2 Likeova

Hahah sad me sram kolko sam glup i kolko je jednostavno al dobro jedna enigma manje hahahahah

Nisi jedini. :laughing:

1 Like

Možda je bila razlika u kojem znaku, case sensitive ili šta od toga. A probajte pročitati moje prezime naopako pa se malo podsjetite zemljopisa.

1 Like