2 pitanja o Adsensu

Zanimaju me dva pitanja:

  1. Koje doba u godini (ako ga ima) je najbolje za adsense zaradu po vama?
  2. Imate li neke savjete za početnike koji koriste adsense? (ovo se odnosi na sve iskusnije članove koji koriste adsense već par godina)

svi iskusni ce ti reci na prvo pitanje da zavisi od sajta jer ako imas sajt o ljetovanjima onda ce ti pred ljeto biti najbolje. kazu da malo padne cijena po kliku poslije nove godine. za mene najvise zarade bude u maju uglavnom.

nemoj varat. budi strpljiv i pokusavaj sto vise posjete dovuć na sajt kad bude posjete biće i zarade.

1 Like

a to nikako @anja1 , dragocjen mi je ovaj account na adsensu da bih se zezao s njim :smiley:

1 Like

Poznato je da u toku januara smanje zarade nebitno o čemu ti je sajt . tada rade neka preračunavanja. . savjet pročitaj pravila google

Pitao bih ovde da ne otvaram novu temu.
Da li dodavanje sajtova u vlasnistvu na google adsense nalogu nesto utice na zaradu, na bolje, na gore, ili nema nikakve veze?
Takodje da li tim dodavanjem postoji veca mogucnost da vam blokiraju nalog, ako na nekom od tih sajtova primete da nesto nije OK?

@drmko pojasni malo što želiš pitati??

U adsense nalogu, na jednoj stranici, imas mogucnost dodavanja sajtova koji su u tvom vlasnistvu.
Mislim da je to jasno, da li se tim dodavanjem sajtova, potvrdom da su to tvoji sajtovi, u tom delu google adsense naloga utice na zaradu, da li se moze odraziti negativno na celokupni nalog, ako neki od tih sajtova (slucajno, nista namerno) ne igra po nekim pravilima?
Ne mogu bolje :smile:

Jasno je sada, nisam siguran u odgovor možda će netko bolje znat, moje mišljenje je da je to neka vrst prevencije zlouporabe.