2019 Pišem kvalitetne članke s iskustvom - pokrivam više kategorija

Pišem članke na hrvatskom i engleskom jeziku.

Moja (i Vaša) ‘prednost’ je u tome što članke pišem kvalitetno i predano, NIKADA ne radim copy-paste, članci su originalni, smisleni, komuniciraju sa čitateljima, drže ih budnim, nisu dosadni, informativni su, korisni, a po vašoj želji mogu biti formalni (ozbiljni) ili neformalni (opušteni). U članke dajem svo znanje o pisanju koje sam stekla tokom godina svakodnevnog pisanja. Pisanje prilagođavam vašim željama.

Objavljivala sam članke u wordpresu (Yoast) pa ne samo da ih znam urediti prije objave nego znam i kako ih treba pisati da bi ih Google volio. Ako vam treba osoba za pisanje, uređivanje i objavu članaka, slobodno pošaljite upit.
Već godinama se bavim pisanjem i živim od toga. To znači da to radim kvalitetno i predano :slight_smile:

Cijena je po dogovoru, a ovisi o kategoriji bloga o kojoj pišem (npr. psihologija, lifestyle, recenzije knjiga, sport, liječenje i dr.). Cijene članaka se kreću od 50 do 150 kn (npr. za 400-1000 riječi), ali to ovisi o više faktora.

Za točnu informaciju o cijeni mi pošaljite upit na email URL od web stranice / bloga jer ću tako odmah znati koja je cijena za članke za vaše potrebe.

Osim toga možete (ali ne morate) poslati:

  • Kategorije o kojima želite da pišem (npr. sport, lifestyle, i slično)
  • Eventualno info o ostalim ‘potrebama’ koje imate kao klijent (to možemo detaljnije proći nakon što mi se javite). Primjerice, znate li koliko tjedno/mjesečno želite članaka, koliko želite da budu dugački, želite li da budu korištene ključne riječi u određenom postotku ili ne brinete o SEO-u nego samo želite kvalitetan i zanimljiv sadržaj?

Na temelju toga kako su pisani drugi članci na vašoj web stranici / blogu ću vam reći cijenu svojih članaka. Članci će biti što je moguće sličniji vrsti članaka na kakve su navikli vaši posjetitelji.

Slobodno me (bez obaveze, informativno) kontaktirajte na:
email a.mlikotic95@gmail.com,
facebook https://web.facebook.com/a.mlikotic ili
whatsapp 095 815 7981

2 Likes

konacno jedan smislen i zaokruzen oglas…planiram reaktivaciju nekih stranica pa se budem javil…

Pozdrav. Drago mi je vidjeti ovakav komentar :smiley: Bez lažne skromnosti, takvi su mi i članci :stuck_out_tongue:
Ako želite možete mi se javiti na email ili Whatsapp sa linkovima web stranice da vidim obrađujem li kategorije koje su vama potrebne i da vam pošaljem ponudu (informativnog karaktera), a onda se čujemo kada dođe vrijeme za rad na stranicama :slight_smile:

Srdačno,
Anamarija :slight_smile:

Pogeldaj ovaj oglas. : ) Tražim Pisca za Amazon Review Tekstove


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey