[5 Besplatnih Review Članaka] Novinar sa 10 godina iskustva uz rad na RTL-u, HRT-u, 24 Sata, NovaTV

Pozdrav!

Ovo ljeto sam upoznao, i počeo raditi sa novinarom koji ima 10 godina iskustva u pisanju medijskih i drugih članaka, s tim da u slobodno vrijeme piše, i želi živjeti pišući kao samostalni freelancer. Odlučili smo se na suradnju jer smo zaključili da smo zajedno jači :smiley:

Zajedno smo počeli izrađivati web stranice uz SEO gdje on pruža visokokvalitetan sadržaj, a ja se brinem za optimizaciju.

Do sada je pisao za: Šibenski portal, T-Portal, Šibenski tjednik, 24 Sata, ŠibenikIN, Zagrebački list…, kao i za neke od vodećih televizijskih kuća u RH kao Nova TV, RTL, HRT.

Nudi pisanje članaka uz istraživanje teme (na hrvatskom jeziku) u bilo kojoj niši osim adult sadržaja. Mogućnost SEO optimizacije za vaš KW (besplatno).

Cijena:

500 riječi – 30,00kn
1000 riječi – 55,00kn
2000 riječi – 100,00kn

Prvih 5 koji se jave u komentare mogu zatražiti BESPLATNI članak na proizvoljnu temu od cca. 500 riječi u zamjenu za iskrenu recenziju nakon dostavljenog članka u komentaru ovog posta. Svatko može zatražiti primjere članaka ako ga zanima stil pisanja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za usluge pisanja, pucajte!

3 Likeova

Znaci covjek pise za 5 kuna po 100 rijeci? Nemoj mi samo reci da su ga ovi veliki portali placali toliko. i to jos vi djelite, nemoj samo reci fifty fifty jer onda tu nesto debelo ne stima.

Reci covjeku nek mene kontaktira ja bi isto htio s njim suradjivat ali u malo drugacijem obliku i nebi se radilo o ovim lipama.

Sigurno će preporučit nekoga drugog da on ostane bez posla :smiley:

Da imas pravo. Onda nek preporuci samog sebe. Odnosno kontaktiraj me na PM pa cu ja suradjivat s tobom, a ti s novinarom. Ajd javi se.

EDIT:
I ajd nemoj trosit vrijeme na ove besplatne review clanke, jer ako mi sklopimo suradnju onda taj tvoj novinar nece iamt vremena a ni volje pisat badava, a bogami niti za po 5 kuna 100 rijeci.

1 Like

Sve ste to zaključili, i to bez da ste pročitali članak? Wow

hey, nsiam ja nista zakljucio, ja sam dobronamjeran. Pa zar bi ti htio zaradjivat 5 kuna po 100 riejci? Kazem ako mozemo mi sklopiti zajedno, i novinar i ti i ja cemo zaradjivat vise od 5 kuna po 100 rijeci. Eto pricamo na PM, pa ajde da vidimo jel mozemo suradjivat. zato i kazem da malo pricekas s ovim besplatnim reviewima dok se ne dogovorimo. Akos e ne dogovorimo slobodno nastavi s besplatnim reviewima. kladims e da ce taj novinar napisat bilo koji tekst daleko bolje nego bilo tko ko nije niakd pisao za neki portal.

Vrijedi :slight_smile:

Ponuda još stoji, jedan besplatan review manje, 4 to go.

Evo ja bi uzeo jedan besplatan review.

Može i meni besplatan review.

Zainteresiran sam za članak

Moze besplatni review

Nema od ovoga nista izgleda :slight_smile:

Zašto i otkud ti to? Pričam sa 5 ljudi u inboxu i mailu koji čekaju svoje kopije i već ima nekoliko narudžbi. Što ti uostalom znači to “Nema od ovoga nista izgleda” :slight_smile:

Tako napisi da znamo :slight_smile: prastaj mislio sam da ih kuliras. Meni treba pisac isto jer moj sa foruma je nesto odsutan, bil taj tvoj mogao da pise na teme ljeto npr: Najlepse plaze u Crnoj Gori…

Može, da. Naravno. Nisam stigao odgovoriti sinoć, prijatelju bio rodendan :smiley:

Evo ja dobio clanak i dobar je. Novinar ima sikustva i ima to sve skupa smisla. Citanje je dobro, nisu onako recenice za malu djecu.

Sveukupno zadovoljan po onoj cijeni mislio sma da cu dobiti neko sranje. mislim clanak je bio besplatni review, a po onim cjenama koje su u open topicu mogu samo reci da se vise nego isplati. Sad jos samo da imam site na hrvatskom, ali dobro koristiti cu ja to u druge svrhe.

Naprimjer ako tko ima site, ja kupim clanak od tog novinara i vi postavite taj clanak na vas site i neki link koji vjerojatno imam negdje na listi svojih linkova.

Ajd javite se ako ima koga zainteresiranog.

1 Like

Eto dobio i ja članak, solidan članak , gramatika točna, unikatan tekst nema kopiranih djelova. Tekst djeluje kao da je preveden s engleskom(ili nekog drugog jezika) pa su neke rječi malo nespretno napisane(prevedene), ali to su bili tehnički izrazi koje autor može ispeglati uz malo više istraživanja teme.

Hvala na reviewu. Mogu potvrditi da je tekst napisan od nule i da nije bilo nikakve vrste prevođenja.

Oprostite svi što sad idem u offtopic, ali koliko bi onda trebali takvi novinari zarađivati po 500 riječi teksta? Koliko zarađuju prosječni novinari u našim redakcijama?