'Add end screens to videos' na Youtube?

Može li netko tko koristi ‘Add end screens to videos’ na Youtube svojim riječima ukratko pojasniti o čemu se radi i kako to funkcionira.
Isplati li se zezati s time?

To ti je vrijeme od 10-25 sekundi na kraju videa, gdje možeš postaviti dva videa svoja prošla i subscribe dugme i još neke opcije, dobra stvar da zadržiš gledaoca u domeni svojih video klipova…youtuberi kada edituju video ubace ove templejte na kraju 10-20 sec. tako da to lijepo izgleda.

To ti je ovo, možeš ga postaviti zadnjih 20 sec videa. Možeš postaviti link/banner prema svojoj web stranici ali mora biti u istom wmt-u web site, odnosno moraš dokazati da si vlasnik sajta.
Kada stavljaš banner onda moraš i još barem jedan video iz kanala dodati, ali možeš ga staviti da ide zadnju sekundu ako ne želiš da ti bude konkurencija banneru.

Imaš još i cards opciju, to je ovo malo slovo i gore desno, tu možeš 5 linkova prema svom webu staviti, on može ići od prve sekunde videa.

Prije je bio još i Annotations, to su bile one velike link površine unutar videa, tu je ctr bio brutalan, moglo se hrpa posjeta slati na svoj web, ali je Youtube to ugasio za nove videe, još su ostali na starima.

Isplati. To da ćeš se “zezati” izgleda ti samo na prvi pogled, a zapravo je mnogo jednostavnije i sa više opcija nego na stari način. Uz to sve linkovi su klikabilni i na smartphoneu što prije nije bilo. :blush:
Cards također koristi, to je preporuka, sve to čini video i kanal profesionalnijim i više user friendly. :o:

Dečki hvala vam na javljanju i pojašnjenjima. Sve 5! :slight_smile: