Adsence reklame negdje se vide, negdje ne

Adsense reklame se kod mene na kompu normalno vide a kod prijatelja ne. Ima samo prazan prostor na mjestu gdje trebaju biti reklame. Na svim broswerima je tako(Chrome, Firefox, IE).

Da li neko zna moguci razlog?

Da li si na friško otvorio adsens nalog?

Prije 2 godine:)

Nije problem u reklamama nego u tome sto se kod nekoga vide a kod nekoga ne.

Jesi napravio nove ad slots? nekad treba malo vremena

Vidi jeli ima kod u html , provjeri jeli se pokazuju reklame na nekom drugom web sajtu, vidi da nema neki virusÔÇŽ

Sad ovako iz prve ruke bih rekao da ti frendovi koriste adblocker pa zato ne vide reklame ali je previ┼íe banalno da bi bilo istina, a isto tako da te pitam, primjeti┼í li na adsensu kako se kre─çe zarada? Jer ako se ne prikazuju nikom reklame, nema┼í ni zarade jel tako? Ali ako ima┼í zarade onda se reklame prikazuju barem odre─Ĺenom broju posjetioca, nije mogu─çe da se samo tvojim frendovima ne prikazuju reklameÔÇŽ

Svoje frendove mogu pitati da li se vide reklame pa zato znam da se nekom prikazuju a nekome ne.

kad google nema oglas za tu poziciju na toj stranici onda obi─Źno bude prazan prostor jer ste tako odabrali kod stvaranja adsense jedinice.

1 Like

ja se ne sjecam te opcije da je postojala pri kreiranju oglasne jedinice, a ─Źesto i ja vidim prazan prostor pogotovo na svojim sajtovima

http://puu.sh/nXhLG.png

1 Like

Na odredjenim wordpress temama se oglasi ne prikazuju ako je oglasna jedinica responsive,pa je mozda u tome problem.

fala na infu. davno sam kreirao pa sam zaboravio.

ja bome na svojim sajtovima ─Źesto vidim onaj prazan prostor i to je uglavnom na onim velikim reklamama 336*280 i to u tekstu, ostale se manje vi┼íe prikazuju, mada de┼íava se i na drugim sajtovima. malo se poboljsa situacija kad pobrisem sve caches i cookies mada i tad se zna desit da se reklame sve ne prikazuju.