Adsense Auto Ads - DA ili NE?

Upravo sam omogućio Googleu da na svim stranicama postavi auto oglase. Kakva su vaša iskustva?

I imam pitanje, ako na stranicama imam stari kod, da li će on ta mjesta ignorirati i ići full auto ads?

Prema obavijesti koju vidim u mailu,hoce. Ako zelis da na nekom sajtu nema auto ads moras ga excludat u adsense sucelju.

1 Like

On će ta mjesta optimizirati ako uključiš u postavkama. Meni na jednom sajtu radi odlično. Čak izbaci placeholder I složi tekst gdje nema fiksiranog oglasa za pokazati

Pozdrav svima. Da li neko zna zašto u bloggeru ne rade auto ads unutar postova. Da li se neko susreo sa ovim problemom i da li zna kako riješiti.

Mozes sam odluciti hoces li da stare ad units ostanu na istom mjestu, i plus da dodas auto ads, ili ces sve da prepustis Guglu. Tako sam bar ja to skontala.

Definitivno DA! Samo to ću reći…Imam ih već duže vrijeme uključene i drastično povećanje svega uključujući i zaradu naravno. Pa ko će znati bolje od njih gdje da se reklame postave a da imaš zeleno svjetlo za tu poziciju, mene je iznenadilo da su mi postavili veliku responsive reklamu odmah ispod loga sajta (jer sam prije dobio opomenu od njih za tu poziciju), i onu fixed pri dnu stranice kad uđeš preko mobitela…reklama ko u priči hahah

2 Likeova