Adsense - Insufficient content

Ja sam pomogao prijatelju da napravi adsense i primljen je u roku od 1 dan, znaci dobio je ponovo bio onaj mail da stavi kod koji je vec bio u adsense code i onda je kroz 24h dobio taj mail di je pisalo “Your account is now fully approved”

Ovo je site http://doctorcyclop.com/

Postove su pisala dvojica tocnije prepisivali su iz nekih knjiga nesto u notepad pa to preveli i copy/paste u wp. Slike su kopirali sa googla. A ova crna boja na siteu nije bila moja ideja. Kao sto vidite oglasi su tu.

A kad ja napisem isto 15 clanaka, isto kopiram slike sa googla i posaljem zahtjev dobijem odgovor insufficient content. Uopce ne znam gdje je problem. Ista tema premium koristena i na mom siteu, znaci skoro sve isto i njih prime a mene odbiju.

http://doctorcyclop.com/?p=2836

Evo ako aj radim u Adsensu. Uzeo bi random ovaj clanak i izvrtio bi ga u toolu koji provjerava gramaticke greske onda bih vidio da je clanak jako slabo napisan. Onda bi malo pogledao kakve su to greske, dali su to one gramaticke greske koje ni gradjani s akademskim znanjem neraspoznaju, te greske nisu problem, hey nobody is perfect. Ali ako vidim greske tipa neke rijeci koje niti ne postoje u engleskom jeziku ili vidim da osoba koja je pisala clanak nije niti prosictala clanak kada ga je napisala pa ima recenice gdje se iste rijeci ponavljaju, e to bi mi bio problem.

I jos da kazem da je clanak 4% identican cvlancima na netu, koristeci ovaj moj tool koji ni nije najbolji plagiat finder.

Samo nagadjam, da ja zbog toga nebi pustio site.

Ako si ovo sve sam pisao onda lijepo odi procitaj i ispravi greske, ako si ovo platio ovisi koliko si paltio ako si platio neku sicu onda hebiga, koliko para toliko muzike, ako si platio solidno onda steraj pisca…