AdSense isplata (danas; sutra ili u pon)?

Poz raja.

Dobio sam danas mail prije podne da su mi poslali isplatu sa AdSense pa me zanima da li ću ja danas tokom dana ili noći dobiti lovu na račun ili ću dobiti sutra, možda u ponedeljak ujutro?

Pišem ponedeljak zato što sam Raiffeisen banka a oni ne rade subotom i nedeljom (barem za korisnike) pa kontam možda i ne obrađuju transakcije ili pak obrađuju?

Iz Mostara sam i malo mi je hića zbog love pa me stvarno zanima hoće kad će biti, provjeravam svakih pola sata.

Hvala na odgovoru.

Ja jos nisam ni email dobio, al mislim da ako si dobio, trebalo bi danas/sutra da ti prodje (ako ne sutra, onda nece ni u nedelju)

Stigao mi mail u 11:41 danas, iskreno se nadam da ce sto prije legnut lova :slight_smile:

Ako sve bude o.k. novac će ti leći na račun 95% u ponedeljak. Naravno, ne mora da bude pravilo ali u većini slučajeva bude tako.

Posredničke banke ne rade vikendom.

2 Likeova

Meni je zadnji uplata prosla u subotu, tako da…

Ja nikad u zivotu nisam dobio subotom, uvijek to bude kad je ovakav datum da fata vikend u ponedjeljak. Ali opet ko ce ga znati neke banke mozda i pustaju

Neš vjerovat jednom se meni desilo sa 21. na 22. u ponoć tačno mi legle pare, ja ne znam kako al imam i dalje na bankarstvu da mi je tako stigla uplata…

greska moja, zadnja je prosla u srijedu lol

1 Like

u toj banki svaka uplata (osim unutar banke) se knjiži u 00:00 :slight_smile: a ne možeš je vidjeti od 00:00 nego tek poslje doručka…