Adsense kanali

Sječam se još davno kada sam čitao o adsensu, preporučivali su se Adsense kanali za korištenje. Ja sam ih kreirao po tim nekim uputstvima ali do danas baš i nisam neku svrhu našao kod pračenje rezultata. Imam pregled zarade po sajtu, imamo po oglasnoj jedinici, po kanali kako god ih grupiram ne vidim neku vajdu.

Kako ih vi koristite i dali uopće?

Jedino korisno što mi pada na pamet je onaj targeted dio ako ga se možda koristi? Koliko to koristite?

Ako imaš stranice kroz nekoliko niši: tipa igrice, zdravlje, i nešto treće i u svakoj niši po nekoliko stranica, brzo možeš vidjeti koliko koja niša donosi zarade.

https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=hr&answer=65083&topic=23389&parent=1055501&rd=1

To kako ih napravit nije problem to sam jos prije 5 godina radio prvi put ali thanx na linku.

Pitam ljude sa iskustvom dali ih koriste i kako, spominje se targetable dio da zna donjet vecu zaradu, dali je tko to koristio i dali je tako?
Sto se tiće nishe, vjerujem da svatko tko se obiljnije bavi adsensom zna napamet koliko mu što donosi i ne treba mu kanal da to provjeri. Usput ja lično korisim iphone app za provjeru adsensa koji to puno jednostavnije i pametnije prikaže od samog adsensa. Imam URL i vidim koliko je koji dan zaradio a ako želimo pogledam koji ad unit je donjeo koliko taj dan, a ako baš želim mogu i kanal pogledat ali što će mi ta informacija, ako vidim da je kanal pao, vezan za igre, onda opet moram vidjet koja je site pao ili koji sitovi, pa opet moram pregledat zarad sitova, ne vidim to kao korisno, neka me netko prosvjetli, hvala.

Slažem se i meni samo smetaju…

Malo pomoci za druge ako zele probat

How to Use Channels to Increase Your Adsense Revenue

Hahaha to se se ja abs jucer pitao, pa cemu to sluzi :smiley:

Može i za A/B testiranja 8)

Prije su bili puno korisniji jer kolko se sječam nije bilo pregleda preko url-a…


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact