AdSense kršenje pravila: Nepodržan jezik

Pozdrav svima, evo već treći dan mi dolazi obavijest od Googlea za kršenje pravila. Kao razlog naveden: Nepodržan jezik. Provjerio sam u tagu i tu mi je podešen hrvatski jezik jer je on na onom popisu AdSensea od podržanih. Ima li neko ideju šta raditi?

možda treba proći vrijeme da google to crawla

Ma slao sam tri puta na pregled i sva tri puta vracaju

Probaj da otklonis ako imas neke latinske citate ili slicno.

Imamu na tu temu već napisan i problem, i rješenje problema

Problem je sada sljedeći. Uklonili su mi reklame sa čitavog portala iako je došlo upozorenje samo za jedan članak. Pisao sam i podršci i odgovorili su mi da je da se reklame ne prikazuju samo na tom članku koji je u centru za pravila. Međutim nema nikako reklama. Ovaj sporni članak sam izbrisao i izbrisao iz Google Cache-a. Da li je to dovoljno da se skloni iz Centra za pravila?

Je li se neko susretao sa ovim? Šta je činiti? Portal je star 5 godina kao i AdSense a ta domena je odobrena prva na računu.

LIJEPO ti piše. Stavi Lang eng ili neki drugi. Koji ti je jezik na sajtu postavljen kada gledaš HTML kod neke od stranica. I meni su prvo nestale na jednom članku, nisam ni vidio upozorenje dok mi sve nisu ugasili. Kasnije sam gledao i vidim da site ne može biti lokaliziran sa “ba” kodnom oznakom. Stavio sam hr i riješio problem

Stavio sam još davno hr.

U centru za pravila mi ima samo taj jedan sporni članak. Njega sam obrisao ali idalje stoji tamo. Ali nema reklama na kompletnom portalu

Rješio sam sve ove probleme, nema više u centru za pravila nijedno kršenje ali međutim nema još reklama.

Kada odem na portal i otvorim Inspect element vidim da mi baca 403 error. Šta je činiti, mogu li se vratiti reklame ikako?