Adsense me odbija!

Imam stranicu sa 8k pregleda dnevno, stranica je tipa socijalna mreža i google me odbija sa razlogom “nedovoljno sadržaja” . Imam znači problem odbija me konstantno i ne znam šta da radim, a ne mogu naći neku kvalitetnu alternativu. Ima li iko savjet, neki?

Napravi blog na bloggeru postavi bar 20 postova da imaju po bar stotinjak riječi i probaj prijavit taj blog. Sačekaj minimum 15 dana posto napraviš blog da ga prijaviš na adsens.

…i onda kada ti prihvate blog možeš staviti oglase na tu društvenu mrežu bez da ih pitaš za odobrenje.

Imam jedan blog malo stariji sta mislite da li bih sa njim uspio upasti na Adsensee?

izportal.com

Većinom su autorski tekstovi

često ne zavrsavam misao.
Mada u zadnje vrijeme su poostrili uslove primanja od 4 ljudi koje je skoro počelo čačkat oko blogova i poslalo zahtjev 2 je primljeno dvoje ne (preko bloggera)

ja ti ne bi znala rec sta ce gugl misliti o njemu. meni se ne svidja onaj fb popup (a i nije dao rezultate). ako nije previse kopiran sadrzaj ja bi prijavila taj sajt. u najgoru ruku mogu te odbit, a vec si naviko :wink:

1 Like

Hahahha da navikao sam :wink:

Pa ne mislio sam imam 19 postova, nista probacu pa sta bude :smiley:

pozz

može pitanje šta je dobro za zamjenu za adsen da se isplati a da nema toliko pravila

pa napises jos contenta na taj site, i ponovno se prijavis… ne vidim smisao toga da otvoris novu stranicu, na nju stavis isto nedovoljno contenta i onda ide ‘prevaritit’ google… ako su ti lijepo napisali u cemu je problem, ispravis ga i to je to, sve 5.