AdSense ne prikazuje oglase na Bloggeru

Pozdrav!
Istraživajući moj problem naletih i na Vaš forum, ali nisam mogao pronaći problem sličan mom, ali bio je jedan vezano za slično.
Naime, kako ste i vidjeli po naslovu, AdSense ne prikazuje oglase na mojim web stranicama, tačnije koristim Blogger. Ovim se ne bavim dugo ali iskusio sam podosta problema. Ovako. Moje web lokacije su odobrene i spremne za rad, na AdSensu piše da je sve aktivno, spremno za rad, ali oglasa na stranicama nema. Jesu li bili?
Pa kada su tek odobrili u šestom mjesecu bili su, i nikakvih problema imao nisam. Međutim, pred kraj šestog mjeseca i početkom mjeseca dolazi obavijest kako trebam potvrditi adresu, tj poslali su mi pin i samim tim oglasi su nestali, tad sam imao jednu stranicu za prikazivanje oglasa. Tokom sedmog mjeseca mi odobre i drugu, ali oglasa i dalje nije bilo i nakon što sam unio pin koji sam dobio. Pojave se samo na kratko i nestanu, od nekih 15-20 ulazaka na stranicu bude po jedan oglas, maximalno 2. Početkom ovog osmog mjeseca su se opet pojavili i mislio sam da je problem riješen. Postavio sam sve oglase gdje je bilo potrebno, znaci sa strane, u postu i slično. Ujutru ustanem oko 6h i sve perfektno radilo, provjerim na ostalim uređajima kod porodice radi sve, ustanem ujutro opet ista priča, sve nestalo, gubi im se svaki trag. Možda da se nekada pojave, ali rijetkost. I dalje je sve aktivno, ne kršim pravila, zaradio sam nešto sitno. Ako neko zna o čemu se radi neka napiše ili ako je imao sličan problem. Bio bih mnogo zahvalan. Izvinjavam se ako je tekst predug. Lijep pozdrav za Vas!

Link do bloga? Koliko su dugi clanci? Jesi pravio jedinice ili dodao auto ads? Jesi dodao ads.txt?

Hvala na odgovoru, ali oglasi su nekim čudom vratili, pa koliko će trajati. Nešto sam štimao, slao sam im poruke i od jutros ponovo rade. Hvala!