Adsense pitanje

Pozdrav ekipa :slight_smile:

ovako znaci prije nekih tjedan dana sam ukljucio jos jednu svoju stranicu o zdravlju, koja dnevno imala tipa 10ak prikaza oglasa nista specijalno, i danas pogledam za jucer mi je zarada za tu stranicu oko 1,90 €, ctr mi je oko 36%, znaci na 11 prikaza ja sam imao 4 klika, kaj je totalno sumnjivo s obzirom na ostale stranice koje imaju preko 200 prikaze pa imam jedva 2 klika, ili nekim stranicama kaj imam 600 prikaza i jedva skupim 4-8 klikova, ugl uvijek mi je ctr oko 1%. Jel trebam prijaviti googleu da sam primjetio tak neobicno velik broj klikova ili je to normalno za takvu stranicu o zdravlju?

Popunjavam zahtjev za reizdavanje čeka pošto nije stigao. Da li se pod Issue Date * unosi datum izdavanja tog čeka?

Dnevni ctr na tako malu posjetu ti nije relevantan i ne treba da te brine. Na primjer ako bi imao jednu posjetu danas i jedan klik što je moguće, ctr bi bio 100%. Ako ti je na mjesečnom nivou 36% onda nešto nije u redu.

Meni su znali pošteno sklikati. Od stranice gdje dnevno zarađujem 1E znao sam doći na 20E, ctr 100% i nikad me nisu kaznili nego su mi uzeli lovu od toga dana. Tako da ne vjerujem kad netko kaže da je dobio ban jer mu je netko klikao po oglasima nego si ekipa sama klika po oglasima i dobije ban. Kad bi se dobivalo ban za klikanje drugima po oglasima onda bi to bilo idealno za uništit konkurenciju, a to bi bilo stvarno žalosno kad bi si google takve stvari dozvolio…

evo i jucer mi se opet dogodio ctr preko 30%, hvala na savjetima budem pricekao da vidim oce mi uezti lovu ili kaj pa vas obaviejstim :smiley:
sada mi je palo na pamet jos jedno pitanjce, sta ako mi se desi dok slazem oglase, da slucjano kliknem npr. 2 puta na oglas u razmaku sat vremena, sto onda napraviti?

To je to kaj sam napisao post iznad. Slučajno si klikaš po oglasima i kad ti spiče ban onda češ se čudit ko pura dreku i naravno nisi ti klikao nego uvijek neko drugi…

pa ove gore klikove nisam si slucajno kliknuo, nego su stvarni klikovi iz amerike i uk, ali iskreno meni se desilo vec nekoliko puta dok sam namjestao oglase da sam SKORO kliknuo na oglase, jer sam se tipa nes zurio. trenutno jos niti jednom nisam kliknuo niti na jedan svoj oglas, ali sto ako bi tako slucajno kliknuo, sta ne postoji neka mogucnost da to prijavis googleu ili nesto tako, mislim glupo je da odma popijes ban.

Evo i kod mene na jednoj domeni klikova ko u čudu.

Kopirano sa računa:

Australija
Prikazi stranice 1.693
Klikovi 3.334
CTR stranice 196,93%

Ovo nije normalno, ovo je statistika od 12 mjeseca.
Šta napraviti dali blokirati na serveru Australiju ili pak nešto drugo.

Ima li kakvog rješenja.??

Klikovi koji su iz USA za svaki klik nešto više od 1€

gnax koja je tvoja tajna tako visokog CTR-a ? Reci i nama :smiley:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact