Adsense, podići veću svotu na Western Union?

Ispričavam se unaprijed ako je već nešto slično otvoreno :wink:

Znači, zanima me samo je li moguće skupljati taj adsense i do 2000€ pa onda mirno staviti da se takav novac podigne u pošti koja ima western union? Znam da sam na nekoj temi slično pitanje postavio i nekoliko vas je reklo da se može to bez problema skupljati. No zanima me je li u redu doći s takvom svotom prilikom isplate?

Inače, ja sam prezadovoljan s tim jer se napokon adsense unormalio i čak sam imao 47 eura zarade prošle srijede. Bio je to, naravno, rekordni dan koji je imao 90 tisuća pregleda stranice. Sada radim na tome da svaki dan bude bar iznad 10 tisuća pregleda stranice jer užasno je naporno raditi na tome. Potencijal je ogroman, no strah me trenutno u sve to JOŠ ulupati nekoliko tisuća kuna. Već jesam gotovo 20 tisuća i pravi povrat love će potrajati…

I zamolio bi vas nekoliko korisnih tipova kako da poboljšam te oglase. Otkad sam ubacio adsense unutar članak i s tim se samo podigla zarada. Polako i gorim jer sam radim na tome, tek sitno platim dvojici da napišu nekoliko tekstova mjesečno. Sve je to amaterski ali uskoro nadam se da će biti poput pravog portala što mi je veliki san…

Meni je najveci iznos isplate odjednom sa adsensea bio oko 5.5k€ i nije bilo problema sa isplatom (osim sto sam cekao sat vremena da nabave novce)

Pa nije ti los RPM 0.5 (ako je domaca) ja ne bih dirao pozicije…Samo se trudi sto vece posjete i kvalitetnije clanke.

Veritos, e to me zanimalo. Hvala ti puno.

Limenka2017, ma joj, samo treba bubati tekstove, a već sam izgorio od toliko posla :slight_smile:

Dao sam na procjenu web i facebook stranicu (preko 130 tisuca fanova) i rekli su mi da vrijedi oko 20 tisuca eura sveukupno. I bas sad treba potegnuti jos jace kako bi se ugurao medu elitu…

Hvala na odgovorima.

kome si dao na procjenu?

Tipu koji se voli hvaliti da ima uspjeha u web svijetu. Sad me pila da uložim masovnu lovu, a trenutno nisam s lovom kako treba pa mi to nije prioritet.

Još to sve amaterski izgleda i moram obaviti ogroman redizajn stranice. To mislim tek kad zaista sredim 2-3 novinara jer sam i ne mogu više…

Jedna stvar je imati facebook stranicu, to je bio mačji kašalj jer onda sam si znao gotovo cijeli dan isplanirati u rasporedu pa nisam morao biti za kompjuterom, dok je ovo druga priča. I onda je bila ok zarada, ali sad dođu i nova poznanstva i zarada je dosta veća ipak.

Dodao bi da sam u ožujku imao 720 tisuća pregleda stranice što bi trebalo biti jako dobro. Zar ne? LP

bas je sumnjivo sto pita za ulaganje para

Posjeta ti je sa Googlea ili ju vučeš sa Facebook stranice?

Pa sad… page vrijedi sigurno 500e, a sam sajt nek bude 24 mjesecna zarada to je nekih 9ke.
To su vec dublje teme :slight_smile:

P.S JESI TI ONAJ STO JE UBIJAO OVDJE SA ALEXOM :smiley: I SA PRACENJEM TE STATISTIKE

1 Like

Na jednom western unionu je limit 7000 eura za adsense, barem kad sam ja dizao. Ako imaš više od toga onda dobiješ dva wu za taj mjesec.

Mada ne razumijem zašto bi skupljao na adsense i čekao kad te ništa ne košta dizat svaki mjesec, može se dogodit npr. da ti adsense bana account.

Meni je ovjde nesto sumnjivo i ocekujem uskoro temu "Na prodaju portal, cijena 25 000 €"
Cini mi se da je i slicno radio onaj Fperic, ako se ne radi o istom liku…
Govoris kako nemas novca, a skupljao bi na adsense-u, koji-kako neko rece moze da ti lupi bananu i ostanes bez kesha…

OSAMA, sve vučem sa fejsa. Nemoguće je u kratkom roku to izbrendirati pa da postane poznato kao index ili 24 sata… Tamo ekipa uvijek dolazi. Za tako nesto mi bas treba redakcija i 2-3 novinara. I da se dnevno siba i po 20 vijesti.

Limenka, zbilja mislis da page vrijedi samo toliko? :smiley: Pa odbijao sam puno jace ponude od 500 eura :slight_smile: npr tip vodi jednu stranicu koja jedva ima 40 tisuca fanova i trazio je 2500kn. I bas je stranica za zajebanciju, humor i ta spika. Jesam, ja sam taj. Alexa mi je bila fora za pracenje i moram priznati da ima nesto u tome iako ce ju vecina posrati da nije bitna. Ali prosli mjesec nisam nista radio tjedan dana i osjetio se pad. Ako nesto radi onda je to bounce rate jer poceo sam ubacivati po clanak ili dva u glavni tekst i ekipa stvarno ostaje na stranici…

Masta, a skupljam sad za ljeto pa sam mislio ne dirati dok ne dodem do 1000€ negdje. Sad imam par stotina pa mi glupo vaditi…

Scepo, to su mi rekli i kad sam prvi put pisao ovdje :slight_smile: Ne znam tko je to. Ja imam sasvim solidne prihode od strane facebook stranice jer ostvarujem suradnje sa nekoliko drugih portala. U to ukljucuje postavljanje njihovih linkova. I mogu dobiti mjesecno do 4-5 tisuca kn. Jer stranica mi je jako dobra, i popularna. Od weba i nemam neke koristi trenutno osim adsensa koji se hvala bogu popravio.

Previse sam vezan za stranicu da bi je prodao, a i to bi trebala biti ponuda da padnem sa stolice.

Pa sad mozr on traziti i 25.000 kuna i 2.000.000 kuna ali pitanje je stvarna vrijednost.

Gledajuci neku realnost i sam rizik kupovine fb page ja mislim da je to negdje oko 500e do 700 najvise.

Stari, koja je logika prodati stranicu od preko 100 tisuća fanova za takav iznos, ako ja u mjesec dana iz nje izvučem 6-7 tisuća kuna kroz adsense i razne suradnje koje imam na facebooku? Jel ima logike za tako nešto? :smiley:

Ne pametujem ništa i ne pravim se važan, ali stranica je strašno aktivna i onaj engagement mi je daleko najsnažniji u usporedbi sa nekim puno poznatijim medijima. Tu doslovce rasturam ekipu.

Nikad nisam donosio lažne lajkove kao npr 2 stranice koje su iste tematike. To se skoro sve vidi na tom engagementu, tko je muljao i tko nije. Sjecam se da se to moglo prije 3-4 godine. A sad nam i FB sam zna raditi probleme sa reachom jer trazi boostanje koje se tu i tamo isplati, samo kad se ima love… inace nema sanse.

Dobro, sad smo otisli u druge vode jer zanimalo me samo adsense. Ali da ga jebes, malo si me naljutio s takvom cifrom jer sam pao sa stolice :slight_smile: Na takve upite sam prije znao isto tako odgovoriti pa bi se doticne osobe cudile. Ponude mi 5000kn za stranicu, a ja kazem da mjesecno imam 5000-7000kn od fejsa i weba. :wink:

Otisli smo predalego sa ovom temom, nema veze. Ovdje cemo zavrsiti.