Adsense računi newbie

Ovako imam 2 racuna koji su “odobreni”,i samo sad moram poslati prijavu.A na tim racunima mogu sve radi evo slika:

I sada samo moram poslati prijavu,ali problem sto nemam taj web site sto je na njemu adsense,da li ja mogu promjeniti web site na kojem je taj adsense i poslati prijavu

Možeš, ideš pod settings-my sites-add a new site. Za tu stranicu će ispod pisati (verified site), potrebno je isključiti. Kad ubaciš novu stranicu, trebaš da ubaciš taj kod, koji su ti rekli na slici jedan. Nadam se da si na ovo mislio?

Pokusao sam tako,cekao sam 3 dana i vise,i nista nije doslo od Adsensa

Druže de ovako uradi, napravi nove oglasne jedinice, instaliraj na sajtu ako je WP, plugin ad inserter ili quick adsense, tu zaljepi kodove od novih oglasnih jedinica, oglasi će se početi prikazivati nakon 15-20 minuta a nakon nekog vremena na adsensu će ti se pojaviti ta web lokacija u postavke > moje web-loakcije tu ćeš uključiti kvačicu koja će pozeleniti, a nalazi se ispred naziva domene…i nastavi raditi dalje, oni pregledaju sajt jedino kad s njim apliciraš za adsense račun, pošto ti već imaš račun, ti samo spojiš sajt s njim i to je to…ja sam tako uradio prije 3 godine i sve radi normalno…naravno reklame moraju biti namještene pravilno na sajtu, ne smiješ imati nikakvih malverzacija koje su nedopuštene u njihovom sistemu, jer ćeš dobiti ban…pročitaj njihova pravila…pozz

1 Like

Jesil pogledao 1 sliku kako je u mene na adsense kad udjem to pitam kako se toga rijesiti?

Tebi jos nije odobren adsense za sajtove?? Jesi li ovaj adsense koristio prije za YT ?

DA koristen je i pogledaj drugu sliku da li mogu promjeniti taj web site?

pa da, adsense ti jos nije odbren za sajt samo za Yt i moras cekati da ga odobre ili odgovre da li ce odbriti ili ne… To moze da traje i do 15 dana i vise, procitaj malo na google ljudi cekaju mesecima.

Nisi me skontao sta sam hito,pitam da li mogu promjeniti ovaj web site na 2 slici u ovaj sto sad imam
JEr na tom web site je vec bio banovan jedan racun…

Jesi pokušao ubaciti taj kod na tu “novu stranicu”. Jer google će automatski povezati tu novu web stranicu sa računom, i moguće je da se ovo izbriše. Nakon toga poslušaj Muamera, jer je jednim djelom to objasnio kako treba.

Pokusao sam i nije nista doslo na gmail 3 dana,pa sam izbrisao