Pozdrav društvo,
Nedavno sam pokrenuo sajt sa kojim ću pokušati povezati Adsense program. Tekst je 100% unikatan, pratio sam sva pravila i detaljno proučio sve, ako mi je šta promaklo da mi sugerišete
Sajt: https://vicomanija.com/
Pozdrav društvo,
Nedavno sam pokrenuo sajt sa kojim ću pokušati povezati Adsense program. Tekst je 100% unikatan, pratio sam sva pravila i detaljno proučio sve, ako mi je šta promaklo da mi sugerišete
Sajt: https://vicomanija.com/
1: Da li šalješ zahtjev na već odobrenom adsensu ili ti je to prvi put da koristiš adsesne i da šalješ zahtjev sa tim sajtom ?
4.Ovo ti je homapge
5. Možda te i odobre kod njih je ludnica
Nikada prije nisam imao adsense, kreirao racun kupio domenu i kreirao stranicu od nule. Nisam gledao domenu preko archive.org, ispravit cu to sa menijem..
Sajt kao i domen vidim da je star samo mesec dana .To je jako kratak period za podnošenje zahteva za adsense .Sajt po nekim nepisanim pravilima mora biti star najmanje 3 meseca .Ponekad i ne mora ako se već na nalogu ima koji sajt monetizovan ili je adsense nalog star više godina.
Drugo, sajt to jest domen ti je u fazonu viceva (vicomanija) ali na sajtu pišeš o svemu najmanje o vicevima!! Ijoš ti gore piše slogan “dnevna doza zanimljivosti” pa…sad dal je sajt o zanimljivostima ili vicevima ili online magazin evo…i ja se kao posetilac sajta pitam
Samim tim adsesne ne zna o kakvom je sajtu reč da li o vicevima ili nekakvom online magazinu (imaš svega zdravlje, IT, običme teme itd..) Za to bi ti rekli odma da ovim zbunjuješ posetioce sajta jer ne zna se šta je primarna niche sajta .Roboti adsense dobro prepoznaju bilo koji od naših jezika
Jako malo sadržaja na sajtu što verovatno neće proći adsense.Moraš imati više sadržaja na sajtu kao i svakodnevno obajvljivanje postova (da vide da si zaista zainteresovan a ne da si napravio sajt za “mlaćenje para”)
Vidim koristiš neki baner za GDPR (ne znam čiji je nije mi se dalo zagledati ) ali za adsene moraš imati GDPR poruku adsensea (najbolje je imati njihovu)
Sve u svemu moraš još poraditi na sajtu i raditi na njemu. Ako ga predaješ za monetizaciju srećno ti bilo
Hvala Goci, prihvatit cu tvoje savjete. Unikatne tekstove o vicevima je jako tesko napisati jos plus objavu preko 600 rijeci je nemoguce ispisati o temi vicevi. Necu predavati zahtjev par mjeseci taman da nabacam jos objava. Ja sam to poslije planirao povezati sa svojom fb grupom na neki nacin pa zbog toga je takav naziv stranice…
Predaj, najgore sto se moze dogoditi je da te odbiju.
Ja sam nedavno predao za lokalni sajt s lokalnom TLD, starosti ispod mjesec dana i odobren je odmah. Posjeta je bila minimalna, od 0 do 5 dnevno.