Adsense u Docmanu

Pozdrav svima, ne znam da li cu pogrijesiti temu ali nekako mi ovdje najvise pripada. Naime, koristim joomlu i sajt mi je baziran na downloadu mp3 fajlova. Prema tome ja koristim “Docman” komponentu. Zelim sada ubaciti adsense oglase tako da kada korisnici zele downlodati neki fajlo prije toga “moraju” kliknuti na adsense oglase a zatim da imaju pravo na download…Znam da je komplikovano ali mozda ipak neko zna…

Hvala unaprijed,:ljug:

hoces da varas???

cccccc…

Nikad vise dobrog klika, dok je ovakvih kao ti.

S ovakvim pitanjima nisi dobrodošao na forumu!

lol google bi to odmah shvatio,jer npr ima str. 500 posjeta,njih 400 skida pjesme, i znaci njih 400 klikne. znaci 500 posjeta i 400 klikova,sto mislis da je google glup?

sretno s tom idejom

[quote=“markomarko”]lol google bi to odmah shvatio,jer npr ima str. 500 posjeta,njih 400 skida pjesme, i znaci njih 400 klikne. znaci 500 posjeta i 400 klikova,sto mislis da je google glup?

sretno s tom idejom[/quote]

a sta mislis da niko tako ne radi…uzmi jedan primjer FOLKOTEKA

Znači da kradeš aute jer to radi i Pero.
Kradeš po dućanima jer to radi i Marko.
Kradeš bicikle jer to radi i Darko.

Pa i ovo što ti želiš napraviti je krađa. Kradeš novce od oglašivača koji popizde kada moraju platiti za klikove od kojih nemaju koristi.

A što ti misliš jel itko od njih dobije novac?

I oni koji se oglašavaju su ljudi, i njima novac znaci isto sto i tebi…

Na folkoteka.com nisu stavljeni adsense oglasi već je samo došlo do razmjene banera. A ako su tu nekad i bili adsense oglasi, i sam možeš da vidiš da ih nema. :smiley:

Zašto? Ne pitaj :wink:

Edit: Da nadodam, ljudi upravo pričaju u marketing sekciji o “drugoj strani” adsensea tj. adwords, pa upravo žele da se riješe lažnih klikova i takvih kao što si ti. Ništa lično :slight_smile:

imao sam iskustva upravo s tim na stranici su mi bile online knjige postavio sam adsense likove odmah iznad lika za donload knjige i google mi je se javio 3 dan da skinem kod.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja