Dosao mi mail Ukljucite automatske igre putem Adsens Labsa. Jedostavan nacin da svoju web lokaciju dodate paket kvalitetnih igara koje se unovcavaju pomocu oglasa…
U mailu pise u labaratoriju da ima da se upale, skocni je neki prozor oglasa. html5 igre otvara
Imam domenu staru preko 15 godina, imao sam adsense i banovali mi domenu, prije 2-3 godine sa trazio adsense i odobre, poslije nekoliko mjeseci ponovo ban. Sad ponovo trazim i sve izgleda kao da nikad nije bio domen blokiran. Ako se jednom banuje kako to da odmah ne dobijem “poruku” domen je banovan
Na isti domen sam dva puta imao adsense i dva puta dobio ban, sad poslije 2 godine mogu da dodam domen u adsense, jel to znaci ako sadrzaj bude dobar da ce odobrit
Iskreno ne znam kako je to uspelo kod tebe. Obično kada neko prekrši pravila adsesne ili ugase nalog/račun odmah i odma dobiješ mail od njih ili ti smanje broj oglasa (gotovo na minimum da ne kažem skroz) na 30 i više dana
Što se tiče domene i bana nisam se nešto mnogo susretao sa takvim baš konkretnim “potezima adsensea”
Mada kod adsensea u današnje vreme sve je moguće i ono pre ( od pre više godina) što je bilo nemoguće sad je moguće
Adsense ceni uvek dobar , orginalan sadržaj i kvaliteno napisan samim tim je veći procenat dobijanja oglasa
To baš niko ne zna, hoću reći to ti niko ne može reći .Ž
Predaj pa vidi adsense uglavnom gleda kakav je sadržaj na sajtu,(orginalan ili spam ) korisničko iskustvo, brzina učitavnja , postavke na samom sajtu; stranica politika privatnosti, GDPR stranica o kolaćićima , o nama uglavnom neki teh, detalji.
ja kad su odbijali, promjenim temu, tekst na pocetnoj zamjenim, ubacim druge slike… 30-40min posla… na jednom su odbijali tako 3-4 puta (i ostao ne odobren- to je onaj francuski sto je bio na 500 pregleda dnevno prije sjece knezova) ostalo je sve prolazilo
Thanks! Meni je ovo prvi da nije prosao, apsurdno da je slican, samo losiji sajt, prosao prije neki dan. Ali ta dva lice (ista tema, razlicit jezik), tako da je mozda to razlog. Promijenila sam dizajn i tekst na naslovnoj pa vidjecemo. Ako ne prodje sad, proci ce iz trece…
meni je proslo 13-14 sajtova… bukvalno svaki je napravljen manje vise isto na pocetnoj (iz elementora izvucen jedan onaj sablon), sa slicnim tekstom… dvije teme u opticaju (jako jednostavne), iste kategorije, isto sve… Cak je bio proslo i onaj srpski sajt sa 3.5 gpt sot je bio bas teski krs. Izgleda nema pravila, al kao sto rekoh- na pocetnoj ubaci nesto u elementoru, ubaci slike da nisu AI, i mislim da su 80% sanse da prodje