Adult ad network sa mobile redirectom

Jel zna ko neku provjerenu mrežu za adult reklame? Imam u prosjeku po 30k visitora dnevno (većina top country mobile visitori) i zasad koristim juicyads,traffichaus i adsterru… Juicy mi ima mali conversion rate i ostatak ide na th ili adsterru… Traffichaus mi je u zadnja 2 tjedna jako pao cpm pa mi se ne isplati, a adsterra isto ima manje conversiona.

Znači treba mi ad network koji ima mobilne redirektove i cpm od barem 1$, i najbitnije da nije scam … Plugrush ne dolazi u obzir!

Posjeti ovu stranicu unio sam ih dosta i skoro sve testamo sami ako ti treba nesto jasnije javi se na pp http://web-lova.com/category/erotik-adult/

A jeste li na svima tamo dobili isplatu?

imas koje smo testali da inace bi napisali da nismo…

Ok pitam zato što su za ero advertising pisali da je scam, a da exoclick samo nekima plaća

Ja do sada nisam imao problema niti sam cuo da neki imaju probaj i ovo http://web-lova.com/big7/

Da li si upoznat sa time ako stavis mobile redirekt da ces nestat iz googla i da samim time pada i posjeta ?

Onda dobro ako nisi imao problema… :slight_smile: Znam, ionako koristim svaku stranicu jednom samo, i njihove poddomene jednom-dva puta… Na hostu imam ukupno 130 poddomena :smiley: Kupim stranicu iskoristim ju za kojih 40k posjete i ne radim više s njom, jedino nekad drugu poddomenu ako nema kupona za nove domene xD Tako da me ne brine to sa googleom, jer ni ne dođem nikad na google :smiley:

Jel to sa live cams ima samo to sa 30% ili ima i da plaćaju po registraciji?