Adwords kuponi again

Obzirom da account nije novi, postoji li kakav kupon s kojim se dobije vise para na google racunu? Znam da ima tih kupona,ali su vezani samo za nove accounte, imaju cak i limite po drzavi. Sto je s postojecim accountima, jel ima kakva opcija za to?

Jedino šta moš kemijat sa tim vaučerima jest da ukucaš više vaučera, za istu web lokaciju, na različite račune.
I to je to. Provjereno, radi i nema nikakvih sankcija. Drugo ništa.

za HR trziste ne postoje voucheri koji se mogu koristit ako je account stariji od 14 dana, odnosno ako je vec na njega radje marketing. Ti voucheri su iznimno rijetki i vecinom su za US traziste. Ovi kupovi sto se prodaju za male pare za nove accounte, to je zapravo ilegalno prodavat buduci da su to kuponi iskljucivo proizasli iz google Engage programa za firme koje se bave marketingom, odnosno ti kupni su namjenjeni njima kako bi oni dalje mogli poklanjati to korisnicima. Zasada ne postoje jos kontrole za to … no brzo ce i to doci.

Znaju u Googleu jako dobro šta se dešava sa kuponima i siguran sam da imaju kontrolu nad tim.
Ali ne rade nikakve sankcije zato jer im je u interesu da se kreira što više novih raučana, nebitno od kuda bon dolazi, jer ne dolaze samo iz Google partner programa. Svatko može dobiti bon, bez obzira bio u programu ili ne.

2012 sam uputio pitanje službenoj osobi u Googleu, da li i kako mogu za istog klijenta ukucati još jedan bon (jer smo pokretali dvije kampanje, jednu za drugom). Odgovorili su mi da slobodno kreiram novi raučun za istog klijenta i ukucam bon. Tako sam napravio i sve je bilo OK, iako je to protivno pravilima za upotrebu bonova.

Njima je samo važno da se otvori što više raučuna i da se potroši barem neka suma po računu - i to je to.

2 Likeova

Tako sam si i mislio da je. Hvala.

Ma ja sam cak prije 2-3 godine uspio natjerati 2 free kupona jedan za drugim unutar adwordsa … sada to vise ne sljaka :slight_smile: Njima je bitno da zarade nesto … jer za svaki kupon se mora nesto potrositi po novome … nema vise samo stavis i odma imas free.

I ma Google Partner and I can send you FREE coupon on your email.

Just send me:

  • email
  • country that you need coupon for
  • 1 coupon for 1 email (you can give me more emails)

But all coupons are “Spend 20€ Get 60€”

Ima li možda netko koji kupon viška za oglašavanje na adwordsu?

Hvala!

kod novih računa, dali se mora koristiti druga kartica za nadoplatu ili se može koristit ista
koju sam npr… koristio kod prvog računa ?

svejedno je koja kartica. Bitno da ima para gore :stuck_out_tongue:

Da li ima neko kupona i da li postoje uopste kuponi da nisu samo za nove racune

znači dovoljno je napraviti novi gmail account i mogu napraviti novi adwords account s starom karticom ?

Je, ako želiš prihvatiti rizik trajne suspenzije na AdWordsu. Suspendiraju sve tvoje dosadašnje račune, i one buduće koje će na bilo koji od tisuću načina koje koriste za praćenje povezati sa tobom kao osobom.

@mitok to naprosto nije istina. Ja imam tipa nekih 20-ak adwords racuna … sve je placano sa istom karticom i nikakvih problema nema.

Vjerojatno ih vodiš za različite klijente. Ili svaki promovira drugu web stranicu. Jel točno?

Ne kažem da je suspenzija 100% sigurna, ali je vrlo izgledna :wink: To se odnosi na otvaranje novih accounta radi korištenja bonusa i plaćanje istom karticom.

Pa da … promoviraju drugu web stranicu … a nekad se znalo dogoditi da su 2-3 adwordsa za istu stranicu.

E ovo boldano nosi VELIKI rizik suspenzije. Nekad suspenzija dođe nakon par dana, a nekad i nakon nekoliko mjeseci kad se account već prestane koristiti. Ako se to dogodi može biti veliki problem jer Google suspendira osobu, ne samo account, i treba biti pravi stručnjak za vratiti se. Nije lako prevariti Google koji je najveći svjetski expert za praćenje. Negdje sam pročitao da je netko napisao da kad te Google suspendira ti postaješ toksičan :slight_smile: Opasan za okolinu :slight_smile: Suspendirane je najbolje ne puštati u blizinu svog kompa :wink:

Ima li kakvih novosti u vezi kupona? Na koji nacin se mogu nabaviti, ima li netko za prodati par kupona ?

Da dignem malo temu. Prijatelju radim kampanju za firmu, otvaram novi account… Postojali su nekad ti voucheri za besplatno oglašavanje kod novih računa, vjerujem da je tako i sada. Pokušao sam guglat al ništa pametno nisam našao. Svaki savjet dobrodošao.

0800/805-970
Google Adwords Hrvatska…sve će ti objasniti.