Adwords prosječna cijena klika

Kolike su vam prosječne cijene klika na adwordsima ? Meni su oko 3 kn (reklamiram usluge graf. dizajna i sl).

ako se reklamiraš samo u hrv, onda je to pre visoka cijena.
koristiš samo txt oglase ili i display ad i image ad za display network (prikazivačka mreža)?
ja sam smanjio default bid za google search (pretraživačka mreža) na minimum, tako da mi se prikazuju oglasi samo u prikazivačkoj mreži i tako povečao broj klikova i smanjio trošak, sada na jednoj kampanji (za usa tržište) imam proječnu cijenu klika 0.07€, evo jučer imao 334 klikova za 24,57 € na 87.166 prikazivanja (ctr 0,38%). ja super zadovoljan, a kampanja je tek u fazi testiranja.

[quote=“Homer”]ako se reklamiraš samo u hrv, onda je to pre visoka cijena.
koristiš samo txt oglase ili i display ad i image ad za display network (prikazivačka mreža)?
ja sam smanjio default bid za google search (pretraživačka mreža) na minimum, tako da mi se prikazuju oglasi samo u prikazivačkoj mreži i tako povečao broj klikova i smanjio trošak, sada na jednoj kampanji (za usa tržište) imam proječnu cijenu klika 0.07€, evo jučer imao 334 klikova za 24,57 € na 87.166 prikazivanja (ctr 0,38%). ja super zadovoljan, a kampanja je tek u fazi testiranja.[/quote]

Reklamiram samo u hr i to samo u google searchu,txt oglasi. Jesi probao usporediti da li postoji razlika u CPC kod iste riječi kad je vrtiš samo u google searcu / samo u display networku ?

Razlog zasto ti iskusni AdWords oglasivaci nisu odgovorili na pitanje je: pitanje nema smisla.

Koja mi je prosjecna cijena klika? Ovisi na sto bidam. To je jedini smisleni odgovor koji na ovo pitanje mozes dobiti.

u prikazivačkoj mreži je dosta manji cpc za istu riječ.
savjetujem ti da napraviš bannere i oglašavaš se na prikazivačkoj mreži - nema bolje reklame za dizajn nego lijepo dizajnirani banner :slight_smile:

[quote=“w00t”]Razlog zasto ti iskusni AdWords oglasivaci nisu odgovorili na pitanje je: pitanje nema smisla.

Koja mi je prosjecna cijena klika? Ovisi na sto bidam. To je jedini smisleni odgovor koji na ovo pitanje mozes dobiti.[/quote]

pa pitao je koje je prosječna, zašto ne bi imalo smisla? koja ti je prosječna cijena za to šta oglašavaš? i rekao je da on oglašava usluge grafičkog dizajna.

i da oglašavaš 100 razičitih stvari, uvijek možeš vidit prosječnu cijenu za svaku kampanju posebno, a i za sve kampanje zajedno. dakle pitanje ima smisla jer se na njega može dati točan i jednostavan odgovor. :cool:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja