Adwords reklamiranje besplatne e-knjige?

Pozdrav, smije li se na Adwordsu reklamirat besplatna PLR ebook koju se može downloadati ako se upiše email?

smiješ samo kooliko je to isplatljivo ja stvarno ne znam

Uopće ti se ne isplati na adwords oglašavati. Ako imaš ograničeni budžet za oglašavanje bježi. Jer ako želiš da ti na duže staze bude jeftin klik moraš odmah bidovati na 6 kuna po kliku i onda smanjivati svakih par dana dok ti ne dođe na 50 lipa (7 centi). Ako imaš viška 3000 i više kuna onda izvoli.
Google voli da zarađuje. Da ne spominjem da imaju puno pravila, pa stalno neko kršenje. Ja sam 3 dana čekao da mi odobre reklame. U tih 3 dana sam jedno 10 puta kliknuo da im se pošalje mail da ih odobre. Pa onda za svaku sitnicu promjene oglasa moraju opet odobravati oglase (opet 3 dana). Pa ti onda jedan te isti oglas proglase da ne prolazi njihova pravila. Ono dva dana ti se oglas prikazuje i onda nakon par dana ti ga ne prikazuju jer kao krši njihova pravila. Da ne pričam o milijardu mailova koje ćeš dobiti od njih. Svako malo nekakvi prijeteći mailovi. Tipa: Vaši oglasi krše pravila, Vaš račun će biti ugašen. Što se mene tiče i mojih iskustva ja bježim od Google adwordsa. Preskupo. Napominjem samo da sam prvi puta u životu stavio oglase i samo problemi. Možda neke firme koje se bave s tim lakše rade s google adwords ali moraš platiti. Bez minimalno 3000 kn, ništa.

Uzmi si za početak etarget. Tamo ti je klik 0.50 Kn. Bolje ti se isplati da reklamiraš. Lakše je oglas napraviti i mislim da sad imaju akciju za slikovne oglase.

Hvala na brizi :smiley: ali… Inače ja nebi uopće reklamirala preko Adwordsa tu e-knjigu jer se definitivno ne isplati, ali želim naučit kako oglašavat preko Adwordsa jer radim srodan posao pa će mi dobro doć, I dobila sam kupon od 400 kn, pa ću samo utrošit svojih 100 kn + tih 400 kn besplatnih i to je sve. To radim samo da naučim kako Adwords funkcionira ugl :smiley:

Proguglaj malo. Google u suradnji sa drugim HR tvrtkama svako malo organizira besplatne radionice sa ciljem polaganja
Google partner certifikata. Pogledaj na stranicma Algebre.

Bila sam na svim tim Algebrinim radionicama :smiley: al tamo dobiješ teorijsko znanje, a meni treba praksa jer džabe ti teorija ako ne znaš kampanju postavit.

To stoji.
A što se tiče oglašavanja ove knjige…
Zar nemaš neku svoju stranicu na kojoj bi učila Adwords?

Mogu ti ja dati pristup jednom svom sajtu pa uči Adwords na njemu.

Imam svoju stranicu i na njoj besplatnu PLR knjigu koju se moze skinuti u zamjenu za email, tako da cu to reklamirat na Adwords. Samo se nadam da to ne krsi Googlova pravila, al nigdje nisam nasla da pise da se to ne smije