Adwords seminar

Što mislite o Adwords seminarima koje održava izvjesni Miroslav Varga. Da li su to seminari za početnike koji se prvi put susreću s adwordsom ili tu ima materijala i za one koji se adwordsom služe i rade. Može li se tu naučiti kakve tips and tricks ili je to uvod u adwords poslovanje?

Da ima tko malo vise saznanja…

Izvjesni Miroslav Varga je vrhunski stručnjak na tom području. Bio sam prije godinu dana na seminarima i bili su za početnike, ali odgovoriti će na svako pitanje sve što koga zanima, obično na takve seminare dolaze ljudi koji ništa skoro o tome ne znaju i onda sam seminar ne može ići u nešto napredno zbog jedne - dvije osobe kad ostali nisu na istom nivou.

Šteta. Trebalo bi ga pitati da li održava individualne konzultaacije za nas internetlije.

Mislim da ima znanja o tome, poznajem ga osobno jako dobro i radio sam projekt izdrade adwords kampanje za prosle lokalne izbore ovdje u Osijeku za jednu stranku…

Sad postoji i druga strana medalje, a ta je sto u zadnjih par mjeseci najvise love i poslova njegova firma dobija preko savjeta Osijeka i OBŽ bez natjecaja, pitanje je tko tu za koga radi sta s parama…

Ako izuzmem moje gađenje s tim poslovima što radi za lokalnu vlast, Miroslav je stručnjak za adwords kampanju i teško da je naći kod nas boljeg čovjeka za to. Uostalom često piše i stručne blogove na tu temu pa ga možete pratiti.

Što se tiče seminara, bio sam na njegovim seminarima za “početnike” i mogu reći da su iznimno korisni i da čovjek zna o čemu priča, ako imaš priliku preporučujem ti da obavezno i posjetiš neke njegove seminare…

Ma dobro, lako je za te političke poslove. Ne zna se po kojoj osnovi ih dobiva pa je teško prosuditi. Al bitan jeovaj dio sa adwordsom. Nije skupo 1000 kn + PDV, ali moram potegnuti oko 800 km u dva smijera da dođem tamo. Svakako, valjalo bi onda svratiti. Oh, vidim, jel ovo taj blog:
http://escapestudio.hr/blog/

Je to je taj blog.

[quote=“Dr_Ante”]Ma dobro, lako je za te političke poslove. Ne zna se po kojoj osnovi ih dobiva pa je teško prosuditi. Al bitan jeovaj dio sa adwordsom. Nije skupo 1000 kn + PDV, ali moram potegnuti oko 800 km u dva smijera da dođem tamo. Svakako, valjalo bi onda svratiti. Oh, vidim, jel ovo taj blog:
http://escapestudio.hr/blog/
[/quote]

tako je, to je taj blog, a možeš ga dodati i na facebooku:

podosta je aktivan na društvenim mrežama…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja