Agencija za elektroničke medije

Isprike ako je već otvorena tema, ali zanima me što se dešava sada s onim da se mora plaćati nekakav “porez” za portale Agenciji za elektroničke medije? U kojoj je to sada fazi? Navodno je to već moralo krenuti sredinom ove godine?

Tema već postoji.

http://www.google.com/#q=upisnik+site:webmajstori.net

Ne moraš ništa prijavljivati ako nisi medij.

Uf. Ako jesam onda ocito moram? Ne vidim bas konkretne informacije na forumu (s tvojeg linka).

http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?p=215652&postcount=45

Nigdje nisam vidio nikakve informacije o tome što se radi po tom pitanju, kad stignem raspitat ću se među većim portalima jesu li dobili kakve uplatnice.

Mislim da ne treba previše zvati agenciju i podsjećati ih da su (možda) zaboravili početi s oporezivanjem. Mislim da je i njima sve to veliki problem jer se uopće ne snalaze s ulogom koja im je namijenjena.

Da, tsereg, to su sve vijesti ili postovi od pred 9 mjeseci, mene zanima trenutna situacija. Kao što je bbsantic rekao :slight_smile: Hvala obadvojici!

@bbsantic
Javi ako sto saznas :slight_smile:

[quote=“bbsantic”]Nigdje nisam vidio nikakve informacije o tome što se radi po tom pitanju, kad stignem raspitat ću se među većim portalima jesu li dobili kakve uplatnice.

Mislim da ne treba previše zvati agenciju i podsjećati ih da su (možda) zaboravili početi s oporezivanjem. Mislim da je i njima sve to veliki problem jer se uopće ne snalaze s ulogom koja im je namijenjena.[/quote]

Ne brini ti za njih, ak se sjete kasnije, placat cete retroaktivno, siguran sam u to :smiley:

Da li je netko nešto istražio po pitanju ove teme?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja