Ako ste odgovorili na temu "Investiram u start-up projekte!"

Vjerojatno ste poklonili svoju ideju nekome tko samo kupi (da ne upotrijebim drugu riječ) tuđe ideje - takav je bar moj zaključak…

Ja sam mu npr. pokazao jedan svoj site koji je već online (tako da mu nisam odao neku svoju tajnu ideju…) na što je on rekao da bi moglo od toga nešto biti i pitao me za više detalja.

Na to sam ja tražio da on pokaže čime jamči da je on ozbiljan investitor i o kolikim se to investicijama radi, a on je odgovorio da je eto baš zauzet i da će se javiti sutra. Naravno, nije se više javio, iako redovito svraća ovdje na forum.

Inače već je prije baniran pod drugim nickom na ovom forumu, a googlanje njegove email adrese i imena manje više potvrđuje moj zaključak s početka posta.

A boze, pa normalno :smiley:
Pregledal sam onu temu, tj, OP, nakon ovog, i sve kaj vam imam za rec je; kakve su opce i spike dat se navuc na fino sklesan post, di basically lik trazi brdo informacija, bez imena, bez prezimena, i tocno jednog grama argumentacije da zapravo ima vise od 5kn u dzepu. Svaka cast ako nie tak, ali ni familiji nie vjerovat s nekim stvarima kamoli random ljudima po forumima.

Recimo debilno mi je da "covjek koji ima iskustva u ko fol 100 stvari nema kulture pa kaze “nemojte mi slati takve gluposti”. Ja sam recimo brijao da kad odrastem i budem veliki tako isto s puno iskustva (oops, to se vec i desilo) onda na sluzbenim nastupima gdje puno trazim od nepoznatih ljudi ne dodem 2 posta nize i napravim dump na ideje. Iako da, kloniranje drustvenih mreza - tu ideju ima gotovo svaki drugi avg user koji je cuo za internet, al opet, pro s iskustvom to isto mora znat, pa u najmanju ruku blago ignorirat or something.

Ta neka balkanska pecanja kajjaznam - bolje se ne petljat, ako vas vec i zanimaju neke stvari di se muvaju investitori, ima mjesta i za to, al bome nisu ovaj forum. Vecinom :smile:
Opet, postavio si temu s finim nekim argumentima, al isto tako sad puk nea pojma jel tvoja ideja isto vrijedi opce ista ili nista, a znas to isto je tak, nemoguce rec jel flaming u redu ili ne.

Investitori, suradnici, kupci, prodavači, forumaši bez pravog imena i prezime nemaju baš nikakvu reputaciju, posebno kad se radi o novim članovima.

U bilo kakvom poslu volim znati s kim radim, kakvu pozadinu ima iza sebe i sl., sve ostalo je glupost…

Hvala svima što su mi iznjeli svoju “ideju” (ideja ne vrijedi ništa). Neki koji su mi bilo jako zanimljivi (dva projekta) sam kontaktirao htio se sastati s ljudima i odjedanput paf krenulo izvlačenje.

Ne brinite neću Vam ukrati ideju. Ako Vas baš zanima u koji cu projekt uložiti navratite u ZIP (Zagrebački Inkubator Poduzetništva)

Toliko od mene na ovu temu, te se isključujem od daljnje rasprave.

Sretno u Vašim “idejama”

Mda, totalno sam se prevario u procjeni. Ti si jedan ozbiljan investitor.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey