Aktivacija subdomene sa koje je prebačen sadržaj na novu domenu SEO

Imam jednu dvoumicu oko aktivacije subdomene na jednom sajtu. Subdomena je bila aktivna neke tri godine i ‘ugašena’, a sadržaje sam prebacio na novu domenu. Zatim sam nakon pola godine ponovno aktivirao i sada ta subdomena koja je u svom ‘ugašenom’ stanju dobila i PR (nije imala PR kad sam ju ‘obrisao’).
Zanima me ako neko ima sličnih iskustava da li da tu domenu koristim za Backlink za sajt na koji sam prebacio sadržaj s nje, hm nadam se da sam bio jasan.
Kolki je problem da stavim novi sadržaj s istom tematikom na staru subdomenu, stim da sam takav sadržaj već prebacio na novu domenu prije 7 mjeseci?

[quote=“mikibm”]Imam jednu dvoumicu oko aktivacije subdomene na jednom sajtu. Subdomena je bila aktivna neke tri godine i ‘ugašena’, a sadržaje sam prebacio na novu domenu. Zatim sam nakon pola godine ponovno aktivirao i sada ta subdomena koja je u svom ‘ugašenom’ stanju dobila i PR (nije imala PR kad sam ju ‘obrisao’).
Zanima me ako neko ima sličnih iskustava da li da tu domenu koristim za Backlink za sajt na koji sam prebacio sadržaj s nje, hm nadam se da sam bio jasan.
Kolki je problem da stavim novi sadržaj s istom tematikom na staru subdomenu, stim da sam takav sadržaj već prebacio na novu domenu prije 7 mjeseci?[/quote]

Što će biti s Page Rank-om? on je u cijeloj prici nebitan broj

Koliko ja znam svatko tko piše blog cilj mu je da su na njem njegovi članci a ne članci sa drugih blogova!?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja