Alati za praćenje backlinkova

Ja zbog tog mrzim ABC razmjene (3-way), jer je gotovo nemoguće znat s kim si šta mjenjao. Ko bi se sjetio di je koji link nakon tjedan dana. Odnedavno sam počeo pisat u bilježnicu s kim sam šta mjenjao, pa se više ne gubim, ali je to puno kompliciranije za tako nešto jednostavno.

Vidi programe navedene u

ScrapeBox Link Checker

http://www.scrapebox.com/free-link-checker

U jednu datoteku upisuješ gdje bi trebali biti tvoji linkovi i povremeno pokreneš program da vidiš jesu li linkovi nestali.

A tu je i program ScrapeBox DoFollow Test

http://www.scrapebox.com/free-do-follow-test-tool

s kojim koristiš istu datoteku kao s prethodnim programom, s koji provjerava jel netko stavio nofollow na tvoje linkove.

To se traži gambo! :slight_smile:

Imao sam u planu ovih dana malo detaljnije analizirat tu temu pošto do sad nisam imao nešto više vremena pa sam letimično pogledao. Uglavnom, tnx :wink:

PS: Ovo i ne spada u ovu temu jer ovdje se raspravlja o novčanim suradnjama. Možda da se ovo odvoji i prebaci u ovaj podforum i napravi tema ‘Dobri i loši razmjenjivači na WM forumu’ :smiley:

ovo je onaj EPIC trenutak, kad nađeš alatić koji nisi ni znao da ti treba niti da postoji a sad shvatas da se bez njega i ne može :smiley:

alat kosta 97$?

košta DZABA

Link Cheker i DoFollow tester su free dodaci koji dolaze uz Scrapebox, ima ih naravno još poprilično korisnih ali idu u paketu sa SB-om.
Inače poprilično pouzdane stvarčice iako treba provjeru napraviti 2-3 puta, a za svaki slučaj one “Not Found” i pješke pošto se greške događaju.

Kompletan ScrapeBox košta $97.
Ovi dijelovi na koje sam dao linkove su besplatni.

BTW i ovo je besplatno
http://www.scrapebox.com/free-dupe-remove

“…merge multiple text file URL lists in to one large file. Also it can remove duplicate URL’s and duplicate domains from files”
Meni ne treba, ali dobro ide uz navedene checkere…

Pogledaj

Možda nađeš još nešto :slight_smile:

Da. Kod “Not Found” zna biti grešaka pa ih treba za svaki slučaj ručno provjeriti.