Amazon, isporuka u njihovo skladište i pakiranje proizvoda

Pozdrav,

moj prvi proizvod se bliži konačoj izradi što me jako veseli :slight_smile: …pa tako se onda bliži i isporuka u Amazon i sada već lagano planiram pikanterije. Pa ako netko ima iskustva, bit ću jako zahvalan na pomoći.

Konkretno imam nedoumice oko ambalaže.

Proizvod je dimenzija:
čvrsti dio: 130mm x 130mm x 5mm
razbacani djelovi zauzimaju još toliko volumena, ali će biti razbacani (tj. u vrećici, pa neće kompaktno iskoristiti svoj volumen u pakovanju). Pretpostavljam da sve stane u kutijicu dimenzija 130 x 130 x 40mm.

S druge strane, mogao bi to pakirati na način kako meni najčešće stižu proizvodi sa eBaya. Znači samo da sve zajedno omotam onim papirom sa balončićima i da stavim u nekakvu vrećicu. Ta varijanta bi mi bila puno jeftinija, jer će se sve raditi u seriji od 1000 komada …i u izradi me kutijica košta skoro ko i proizvod, pa bi to izbjegao ako je moguće.

Ono što me zanima, postoje li ikakvi uvjeti od Amazona što se tiče pakiranja?
Da li ja kršim nekakav pravilnik ako recimo na slici proizvoda imam proizvod u kutijici, a šaljem ga pakirano u vrećici kao što sam gore opisao?

Druga stvar, što se tiče isporuke.
Jel mi može netko pojasniti kako teče ta procedura da se njima isporuči proizvod nakon što se kreira FBA račun? Vidim da postoje tu neke kerefeke, ali sa svojim jadnim engleskim nisam to najbolje pohvatao. A volio bi biti unaprijed upućen u proceduru, prije nego ju krenem prolaziti.

Fala puno na bilo kakvom savjetu.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey