Angela Backlinks - dali su dobri ili ne?

Bok,

napravio sam određen broj backlinkova koristeći stranice tj. forume iz Angela Backlinks liste.
pa me zanima vaše mišljenje dali su ti backlinkovi dobri jer neki vele da nisu , drugi da jesu , a treći da google te backlinkove niti ne indexira.
znači određen broj backlinkova mi je u signaturu, a ostatak u samom profile-u pod homepage url ili sl.

hvala

Što se linkova tiće, NAJVAŽNIJE da su linkovi sa usko povezanoj temi. Znači i kvalitetan komentar na članak koji piše o usko vezanoj temi je dobar. Bez obzira je no ili dofolow. Za mene bolje djeluje link iz komentara koji je vezan na temu, nego link iz članka koji nema neke veze.

Kada smo kod linkvoa s foruma. To je najbolji izvor linka i više vrijedi od guest posta, jer je google sjevesan da se guest post može platiti, dok je danas na forumu puno teže staviti neki link, jer će te većinom proglasiti spamerom. Ujedno je to vrsta sociala kod googla. Tako da je link iz posta na forumu za mene najvrjedniji i dobijem najviše boosta s njim.

ja pazim gdje stavljam link. recimo kod foruma uvijek koristim signature opciju, tu i tam koristim opciju gdje se može staviti u određeno polje u profilu. a kod komentara tu treba baš naći da ti netko odobri komentar sa linkom.

Znam ali ak imas temu o autima, a stavljaš ju na forum o webmajstorima, to ti nema logike, napravit ćeš tih 10, a kvalitetnije bi ti bilo da napraviš jedan s auto foruma, pogotov, ako imaš temu koja je otvorena neko vrijeme i google joj je dao za tu tvoju tematiku već neki autoritet. A Signature ti i nije bog zna neka opcija, jer dobiješ milion linkova s istim anchor tekstom i postoji mogućnost googlovog pingvina da te baci u spam. Zato ti je najbolja opcija post sa kw + dodatak. Nije da ti solim pamet ili nešto al govorim što kod mene funkcionira, i točno vidim rezultat.

znači ti napišeš post i u tom postu ubaciš normalan link ? ne anchor link
te u samom tekstu negdje korisitš keyword koji želiš rangirati ?

te veliš da postovi na forumu s signaturom nisu dobri , zakaj ?

hvala

Nije dobro iz jednostavnog razloga dobit ćeš onoliko linkova koliko postova imaš s istim anchorom, što ti je glavni uvjet da te google oznaci kao spam.

kaj ak recimo imam samo jedan post na forumu na kojem sa postavio signature link ?

te ako možeš molim te odgovoriti na prvio dio pitanja iz gornje posta.

hvala :blush:

covjek je vjerovatno mislio na prave profile sa foruma, a ne ove sto napravimo i ostavimo 1 5 ili 10 postova,
Ali ja nisam sigurna da i veci broj linkova sa istim anchor tekstom bi nesta lose uradilo pozicioniranju u guglu. Vidjela sam da covjek koji ima 10ak hiljada postova na jednom nasem forumu ima u potpisu anchor link njegov sajt bi prema tome trebao bit pojeden od strane gugla al mu sajt sasvim dobro kotira.

Pa u principu ok, je ali ne gledaš bit i poantu, da ti imas link u potpisu na forumu u temi di se prestavljas. A da na primjer nades temu koja vec postoji pol godine i jos je kativna i onda nes napises, to je cilj, rade napravi 10 kvalitetnih takvih linkova i rezultat ce biti puno bolji.