Articles submissions services - iskustva?

Zanima me jel koristio neko ove servise za Article submissions:

http://www.manual-submissions.com/article/writing-submissions.php

http://www.submitedge.com/article-submission-service.html

http://4submission.com/

http://www.articlesubmitedge.com/approved_article_submission_service.html

Prvi je dosta skuplji, ostali su jako prihvatljive cene, pa me zanima jel neko koristio vec ove ili slicne servise, kakva su iskustva?

Ja nisam ali koliko vidim ovi submitedge.com imaju ok cene. Ne svidja mi se sto imaju siroku ponudu i nebitnih stvari za google sudeci po novom panda updateu. Mozda gresim.
Elem platio bi za neke od uslga. Upropastio si me sa ovim postom dodje mi da platim za nesto sto sam pre sam radio :smiley: hahah

Xexe pa bas taj rad, i ja radim article submission, ali sve manje imam vremena za neke stvari, a sve vise zarade, tako da cu sve cesce raditi outsource, pa su mi ovi servisi bas prihvatljivi za to :slight_smile:

Submitedge je naravno najpoznatiji od ova 4 servisa, a imaju i vrlo prihvatljive cene i sirok spektar usluga, naravno kao sto si rekao, neke i nemaju vise veliki efekat, ali zato biras one koje ne mozes da odradis ili ne stizes, da ti odrade oni, a ostale rokas sam :slight_smile:

pa to :smiley:

SeNukeX Nulled

Zamjenjuje 5 outsourcera i sve žive servise. Nulled ti je krekirana verzija koju ne moraš platiti. Inače je 127$ mjesečno.

Radi 24 sata dnevno ako treba. Jedino što troši puno sys resursa, tako da nema surfanja i zezanja po kompu kad on radi.

Živili!

Opa, ilegala! :open_mouth:

Nije ilegalno dok te ne uhvate:)

tsereg će te uhvatiti sigurno.

Zapravo, netko je dao svoje pristupne podatke i krekirao određenu verziju programa, tako da nije ilegala. Ako ja odlučim sa svima ovdje podijeliti nešto što sam ja platio, nitko mi ne može prigovoriti… osim ako nije drugačije određeno licencom. U svakom slučaju…
Jedini minus je što nemaš updateove, tako da moraš svaki mjesec tražiti novu nulled verziju ako želiš nove funkcije koje pružaju updateovi (najčešće nove stranice u bazi itd.)

mali offtopic
Po ovome što si ti rekao ja bi mogao kupiti novine i skenirati ih i staviti online i to nebi bilo ilegalno?
Molim da tsereg iznese svoje mišljenje

[quote=“MiroOG”]Zapravo, netko je dao svoje pristupne podatke i krekirao određenu verziju programa, tako da nije ilegala. Ako ja odlučim sa svima ovdje podijeliti nešto što sam ja platio, nitko mi ne može prigovoriti… osim ako nije drugačije određeno licencom. U svakom slučaju…
Jedini minus je što nemaš updateove, tako da moraš svaki mjesec tražiti novu nulled verziju ako želiš nove funkcije koje pružaju updateovi (najčešće nove stranice u bazi itd.)[/quote]

Ako pričamo o GNU GPL licenci - onda da. :slight_smile:

Zanimljivo razmišljanje.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja