Artikl se ne pojavljuje u eBay pretragama

Pozz, izlistao sam neku stvar za prodaju na eBayu ali je ne vidim u pretragama. Zna li netko o čemu se radi? Prošlo je već više od 24 sata i još je nema.

Za koju zemlju si stavio da se prodaje?

Samo za SAD i kanadu.

Otvori neki random listing, pogledaj na details (shipping) koliko mu treba da posalje na zip code 10001, i onda refreshuj tamo onaj tab gdje si pretrazivao a svoj item i naces ga

Ništa i dalje ga nema. Pričekat ću još 24 sata i vidit s eBay-om ako se ne pojavi.

Daj link od profila i reci koji proizvod je u pitanju

Ne bih dijelio. Privatni je profil i zelio bi ostat anoniman.

Uglavnom, pojavice ti se onako kako sam ti napisao, ti trenutno pregledavas ebay samo za proizvode koji ti se salju na primarnu adresu, tj maticnu zemlji, znaci ti neces vidjeti te americke i kanadske listinge

Pojavilo se. Bio si u pravu. :+1: Još je kod mene bio problem cache. Ispočetka sam radio ono što si rekao ali nije djelovalo. Nakon što sam počistio cache pojavilo se u rezulatatima.

1 Like

Ajde da ne otvaram novu temu, samo ću nastavit ovdje. Danas probao izlistati novi item ali mi izbaci ovo: Nije valjda da sam limitiran u početku samo na jedan item ?
22

Trebao bi biti na 5 (ili jedan proizvod qunaity 5) proizvoda i 1000 $ cini mi se. Potrebno je nazvati da povisis to… e sad vidio sam i ovakve slucajeve kao tvoj. Sta prodajes otprilike? Jel digitalni proizvod, jel dropshipping?

Ja sam stavio 1 proizvod i količina 5 pa je moguce da je to. Nije digitalni proizvod. A u pitanju je dropshipping.

Odakle se salje? ergege