ASP.Net aplikacija

trazim nekog da mi napravi jednostavnu web aplikaciju (5-6 formi, za unos, mijenjanje brisanje podataka iz sql baze)

oko cijene se dogovorimo…

evo jos malo da pojasnim o cemu se radi… trebalo bi napravit par web-formi (login, unos novih klijenata itd) za prikazivanje, unosenje, azuriranje ili brisanje podataka iz sql servera… nista komplicirano, onako cisto jednostavno bez dizajna… vazna je samo funkcionalnost…

pozdrav

Sumnjam da ce ti neko raditi od nule. Nije to bas tako jednostavno. Ja imam gotovo rjesenje za unos vijesti, brisanje vijesti, uploadanje slike ali radi sa Accessom. Ako ti tako nesto odgovara javi se na PM.

index-v, malko si u zabludi, ustvari malo više :D, zašto neko ne bi to radio?

Jednostavno je ovo za napraviti. Tesko da ces naci neko gotovo rijesenje, ili ce prilagodba uzeti vise vremena nego da se radi od nule.

Fora je sto asp.net ima one omrazene kontrole (gridview, formview, validator, objectdatasource,…) koje su bas napravljene za ovakve jednostavne line-of-business scenarije, i trazena funkcionalnost se moze izvesti bez pisanja linije koda! skoro…

Upotreba MVCa u ovakvom scenariju bi gotovo sigurno zakomplicirala stvari, jer asp.net mvc jos nema dovoljno dobro rijeseno automatsko kreiranje formi (scaffolding).

Takodjer, valjda baciti oko i na Dynamic Data framework!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja