ASP.NET-ovci :)

Koliko nas ima, ASP vs PHP :smiley:

Plus za i jedno i drugo :slight_smile:

To je vjecita borba … asp.net vs php. Reci cu samo da je asp.net puno kvalitetniji i bolji za nekakve slozenije zahvate gdje je potrebna interakcija baš s mašinom na kojoj se hosta i za kreiranje raznih servisa.

Naravno to je sve moguce i s PHP-om, no koliko je praksa pokazala, asp.net je za te stvari pouzdaniji i puno kompatibilniji i laksa je izrada :smiley:

Osobno puno vise preferiram VB od C#, te web aplikacije radim samo ako to iskljucivo klijent zeli u asp.net-u. Sto se tice samog .NET-a vise sam orjentiran na windwos aplikacije i servise.

Eto … mali osvrt :smiley:

Doma radim sa PHPom na poslu sa ASP.NET. Na početku trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem sa ASP.net i c# ali sada kada radim već duže vrijeme mogu reći da mi se dosta sviđa, pogotovo c# i njegova striknost. Olakšava rad i to debugging pogotovo.

Sve to na kraju ovisi od osobe do osobe. Moraš probati jedno i drugo da vidiš što ti se više sviđa. Meni je i s jednim i s drugim zabavno raditi.

ASP.NET MVC(C#), tu sam. Na poslu na zalost PHP. Kad malo uletis u Microsoftov svijet onda vidis da mu alternative - nema.

1 Like

Jel ko od vas iz st?

Ruby/Ruby on Rails! khm

RoR :-))
Zamene nekako najzanimljiviji…

Jos je nemogucenapisati post na mob… :-

1 Like