Automatski prikaz slika u mail klijentu - newsletter

Pozdrav svima.

Pitanje je kratko i (koliko sam guglao) puno puta prožvakano - je li ikako moguć automatski prikaz slika u mail klijentu?
Naime, poslovno koristim MailChimp, kao i većini, bitan nam je prikaz slika u newsletteru, zato me zanima postoji li način da se slike u klijentu prikazuju automatski, kao što je slučaj s Apple Mailom? Većina primatelja koristi neku od inkarnacija Outlooka ili pak Gmail.

Pokušao sam ubaciti vanjski link umjesto uploada slike u samom MailChimpu (prilikom kreiranja kampanje), nije upalilo. Kao obilazno rješenje koristim link za prikaz u browseru.

Zahvaljujem na bilo kakvoj sugestiji ili savjetu.

U Outlook je uvedena ova značajka neprikazivanja slika zato što su spammeri slike linkali, pa kada bi primatelj spama isti otvorio, slika bi bila povučena sa spammerskog servera - na taj način spammer dobija informaciju o tome koja adresa je valjana i korištena.

Same usađene slike ne bi trebale stvarati ovaj problem, ali je moguće da su autori klijenta i to strpali u istu kategoriju. Znači, ako ti ne radi niti prikazivanje usađenih slika, koncentriraj se na to kao na klijentski problem i probaj svoj klijent konfigurirati tako da slike uvijek prikazuje (npr. aktiviranjem odgovarajuće opcije u postavkama, dodavanjem pošiljatelja u whitelistu i sl. - potraži rješenja tog problema u Googleu). Ako uspiješ, to će ti biti dokaz da nije problem u e-mailu, već isključivo u klijentu, na što ne možeš imati utjecaja (naime, kada bi na postavke korisničkog klijenta mogao utjecati netko tko nije taj korisnik, to bi bila velika sigurnosna rupa i kontradiktorno u samom smislu stvari).