Axie Infinity igrica - zarada i pocetni ulog?

Da li je neko upucen u igricu Axie Infinity? Kakva je zarada? Koliki je početni ulog?

Koliko znam moras imati 3 axieja da zapocnes igru, Axie Marketplace

Pogledaj Side Hustle Opportunity? Here’s How You Can Earn S$33.70 Worth of Crypto a Day With Axie Infinity

Hvala drug… Mozes li mi još malo pojasniti oko ove igrice ako si upucen?

Samo sto je trenutna cena slp 0.07$ ovo je bilo po ceni od 0.22$
Inace prvi mesec je manja zarada, jer gruvas da dodjes do max lvl, posle ides na arene i radis daily. Za max lvl ti treba mozda oko 20tak dana zato je zarada manja. Ali sledeci mesec mozes da zaradis izmedju 4k-6k slp. Mislim da kvalitetan tim moze da se kupi za 0.25-0.35eth ne bi trebalo vise. Normalno trazis axie koji imaju veci breed jer ovi sa breed 0 su skuplji. Ko zaradjuje preko breed on prodaje svoje axie posle breed 3 ili 4 jer je za breed 5 i 6 neisplativo.
Ako treba jos nesto pitaj. Ali mislim da to ti je to.

Koliko se može zaraditi mjesečno novca? Kako se vrši isplata, mislim da su to najveći detalji i koliki je početni ulog, neki rang

Mozes da radis claim na 15 dana, do tada su ti zaledjeni. Zaradu sam rekao, ali evo detaljnije po ovoj ceni imas 280$ iliti 140$ na 15dana, koji dolar vise jer nekad se uzme 2000slp a nekad 2500slp na 15dana. Stim sto je cena takva kakva je sada 0.07$, bila je 0.4$ tu se bere kinta bas :smiley: po toj ceni uzimas 800$ na 15dana ali nece ta cena skorije, mozda ce se popraviti do 0.15-0.2$
Ali sa tim i cena tima raste. Isplate ili ti slp koin drzis na njihovom ronin walletu i kad zelis prodas nekome kome treba(beslatna transakcija sa ronina na ronin) ili mozes da posaljes na binance pa radis sta hoces(provizija 1slp). Ulog sam rekao ali sve zavisi od tebe kakav tim zelis, mozda zelis sa breed 0 pa da ih paris, a mozes da prodjes jeftinije da uzmes samo da igras.

znaci za pocetak mi trebaju 3 axs a jedan kosta trenutno 120 eura tj. trebalo bi mi minimalno 360 eura da krenem igrati igru?

Ako gledas te jeftinije i skroz lose onda da, ali ako hoces da se ne mucis mnogo i da malo brze dospes do ovih granica gore sto sam naveo onda moras da kupis malo bolji tim, koji kazem ti kosta minimum 0.25-0.35eth. Mozes ti da uzmes te jeftinije ali ne znaci da ces uspeti da dodjes do tog broja slp-a mesecno. Pogledaj malo po youtube oko pravljenja timova ima gomilu klipova.

evo gledam 2 sata vec,privuklo me bas, ali nemam taj novac, volio bih scholarship za nekoga raditi ali sve neki filipinci,nije pouzdano nimalo,igras li ti, ili si odustao

Igram, ali ne prodajem SLP. Ispod 0.10$ nema racuna prodavati :smiley:
Kupi za koji imas, pa kad skupis malo SLP-a prodas pa prodas i axie i uzmes bolji, ali onda ti je taj novi axie lvl 1, max lvl je 25. Da bi kupio tim, moras da posaljes eth kroz metamask, tu racunaj proviziju 15-25$, obicno bude 18-20$.

sta mi naprica, koliko bi me taj nacin kostao :smiley:

0.25-0.35eth pa pomnozi po trenutnoj ceni eth


Copyright © 2021 WM Forum - AboutContact