Backlink avtomatizacija

Pozdrav ekipa,

prije negdje mjesec dana sam započeo svoju backlinking misiju …

Jer iz dana u dan nađem nešto novo, neki novi blog, novi forum, novu mogučnost za građu svog backlinka, se mi počelo činiti, da malo gubim kontrolu nad svim ovim.

Počeo sam upotrebljavati Posterous i sa njime povezao neke stranice (blogove), počeo sam koristiti i Social monkee, gdje na jednostavan način dobiva u free verziji 25 linkova na dan, a jer je tu jo puno mogučnosti sa forumima, komentiranjem na blogovima i jer ču svai dan pronači još novih i novih opcija za gradju backlinkova bih vas pitao, kako što bolje svu ovu optimizaciju i gradnju backlinkova avtomatizirati, a da sve skupa još uvje za Google izgleda prirodno.

Molim vas za savjete i pomoč …

LPS

Nikome ništa poznato? :frowning:

Imaš granicu. 5555 backlinkova tjedno. Ako prijeđeš tu granicu, Matt Cutts iz Google-a će ti osobno pregledati stranicu i backlinkove i ako imalo posumnja da koristiš sustave automatizacije koji spadaju u tzv. Black-hat metode koje služe za manipulaciju tražilicama, odeš u Sandbox (a tamo ne želiš biti, vjeruj mi)

Gradi postupno, a brzinu ili održavaj ili povećavaj, ali nikako smanjuj.
Također, neka ti anchor text varira. Nemoj da ti bude isti. Mora izgledati prirodno. Kao da ti drugi ljudi linkaju na sadržaj. Znači, ponekad i samo ime domene, ponekad cijeli link, ponekad ime stranice, ponekad i s gramatičkom pogreškom, ponekad u drugom padežu, ponekad u sklopu rečenice. Mašta je granica.

I linkaj na unutarnje stranice, tzv. Deep linking.

Backlinks Genie - osim Social Monkee, ovaj ti je odličan
247 backlinks - također

pozz


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja