Badoo affiliate zarada

Pozdrav…

Uskacem sa ovom temom jer kako u naslovu pise radi se o Badoo portalu za upoznavanja/dopisivanje (vjerujem da ste manje vise svi upoznati sa navedenim portalom). Ono sto me zanima je dali ima netko da je radio sa njima kao affiliate tj. imali netko iskustva sa njima?

Hvala ! pozzz

Probao sam prije par godina, nije baš bila neka alternativa Adsensu pa sam maknuo. Sad sam se baš ulogirao nakon dugo vremena i vidim da još uvijek zarađujem od tih registracija od prije par godina :slight_smile:

Nisu im baš statistike detaljne, pa ne mogu izračunati koji bi bio CPM/CPC.

Al ono… na sajtovima na kojima ne može ići Adsense… it is worth a try :slight_smile:

1 Like

Ubiti ovo je dobar način zarade za neke sajtove, čak i bolji od adsensea možda - naravno ovisno o tematici…

1 Like

Na koji način tamo ide zarada? Koliko sam skužio i koliko mi je netko iz supporta rekao da je oko 75% od kupovine proizvoda članova, ali dali znaš imali zarade od onoga kada netko zakupi članstvo pa ga svaki tjedan plaća. Dali od toga ide 75% ili?

Koliko daju po registrovanom acc-u? Ja im dnevno imam 1000 prikaza, nekih 5-10 klikova, 0 registracija, da procjenim isplati li se čekati da se jedan registruje.

@gorannp Korisnici mogu zakupiti nekakve extra pogodnosti, primjerice premium mjesto koje bi im donijelo veću eksponiranost profila, a time i više kontakta s curama :smile:

@milito Ne plaćaju po registraciji, već proviziju od onih registracija koji troše na sajtu.
Tu imaš nekakav income calculator pa si pogledaj (mada mi se ne čini baš realnim):

1 Like

Ako je ovaj kalkulator realan onda nevidim ovdje neku isplativost