Balkan SMF - Tu smo da bi pomogli Vama -

http://www.dodaj.rs/f/E/gu/20n3KmjA/ss.png
Balkan SMF je zajednica koja educira / govori o Simple Machines Forumu ( vrsta forum cms-a ), na našoj zajednici nalaze se tutorijali te razni prijedlozi i poboljšanja za vaš forum. Ukoliko ste početnik, ili želite imati svoj forum, Balkan SMF je pravo mjesto na kojem to možete saznati. Preko 150 tutorijala i mnogih web dizajn znalaca koji će vam pomoći u svakom trenutku, zato ne čekajte, pridružite nam se odmah! Osim što možete mnogo naučiti o smf svijetu, isto tako možete i reklamirati svoj forum, te pokazati svoje znanje u izradi. Svakim danom brojimo porast korisnika i pratimo njihov napredak, na našem forumu su i korisnici koji su prvi otvarali teme i raspitivali se kako napraviti vlastiti forum, nisu znali gotovo ništa, a danas su profesionalni dizajneri tema i foruma i rado pomažu novim korisnicima, te zarađuju svojim znanjem, kojeg su stekli upravno na našem forumu! Takav korisnik možete biti i vi…
Registrujte se već danas !


Jedan od naših raznih projekata je i Balkan-SMF studio. Tu imate mogućnost skinute teme za vaš SMF forum, napravljene od naših korisnika ili administracije. Sve je potpuno besplatno, ukoliko i niste neki SMF-znalac, možete u tren oka instalirati SMF i postaviti već editovanu temu bez problema! Trenutno u studiju ima 10+ tema, te je još u razvoju i biti će ih još više. Sve što trebamo je vašu podršku kako bi išli dalje, s vama! Naravno ukoliko želite podijeliti s nama vašu SMF temu, slobodno se javite administraciji, i biti ćemo vam veoma zahvalni.
Balkan SMF studio


Balkan SMF blog počeo je s radom 25. listopada 2013 godine. Trenutno se na njemu nalazi preko 20 članaka, iz raznog područja Web Design-a. Na njemu možete naći korisne savjete i upute, kao naprimjer, kako započeti s web design-om, od čega krenuti ili slično? Kako napraviti kvalitetan logo, kako složiti boje ili pak koje se najbolje slažu. Ili možda zanimljive činjenice, ili pak kako je nastao skype, facebook i koja je povijest Apple-a. Sve to i još mnogo više možete naći na Balkan SMF blogu, i to je jedna od povlastica koji dobivaju registrirani članovi.
Balkan SMF blog


Još jedan od mnogih projekata na Balkan SMF forumu! Projekt je započet 03 studenog 2013 godine, i aktivno radi još od tada. Sigurno ste čuli za Game recenzije, to je slično kod nas, samo za SMF forume. Prateći njih možete također i poboljšati i svoje znanje što se tiče SMFa, tako da učite, na tuđim “greškama”, ali i pozivitnim stvarima. Recezije su se pokazale kao pun pogodak što se tiče toga, i BSMF team će se još više potruditi da nastavimo uspiješan niz recenzija. Recenzija trenutno imamo 5+, koje su detaljno ocjenute od strane administracijskog team-a, i od naših korisnika u porukama (postovima). Na njih imamo preko 100 odgovora korisnika koji su s nama podijelili mišljenje. Što se tiče anketa, imamo preko 250 glasova ukupno, što je jako lijep broj, i nadamo se da ćemo ga uskoro i povećati! Također preko 1700 pregleda! Zato nam se pridružite, uživajte u recenzijama i naučite mnogo toga!
Balkan SMF recenzije


Projekt koji je započeo u krajem prvog mjeseca 2014 godine. Radimo razne intervjue s poznatim dizajnerima SMFa. Razgovaramo o raznim stvarima, kako su oni prišli SMFu, i općenito dizajnu. Razne teme i razne diskusije. Pravo vrijeme za nedjeljnu kavu uz Balkan-SMF!
Balkan SMF nedeljna kava


USKORO NEŠTO NOVO, posjetite nas i saznajte što

Svakim danom sve više i više nadogradnji,
upravo jedna nova.
http://www.balkan-smf.com/forum/index.php?topic=11462.15

Otvorene su i prijave za moderatore, put za Super Moderatora.

http://www.balkan-smf.com/forum/index.php?topic=11487.0

NADOGRADNJA, 23.02.2015.

Balkan SMF Webkit

CSS pomagalo

Više informacija ovdje.

NADOGRADNJA, 25.02.2015.
Balkan SMF Trgovina
Više: http://goo.gl/3RV3yT

Nudimo razmjenu bannera.

Ukoliko želite samo banner na portalu foruma, cijena je 2 € mjesečno ili 15 € godišnje.

www.balkan-smf.com

Bilo bi dobro da staviš par slika analytics da ljudi vide kolika je mjesecna posjeta portala i foruma.

može li razmjena bannera?

http://www.balkan-smf.com/forum/index.php?topic=4933.0

Nikola briga koga za prosjecan broj registracija i broj posjeta foruma, bitno je koliko je posjeta na portalu jer su banneri na portalu. Zašto bi netko plačao banner kada svi posjecuju forum, a skoro nitko ni ne otvara portal niti imaju screenshotovi od google analyticsa.

Ako bi baner bio u Novosti na forum onda je okej :slight_smile:

Bilo bi super :slight_smile: Post must be at least 20 characters

BALKAN SMF OGLAŠAVANJE


Opcija 1 = 2 € mjesečno / 13 € godišnje


Opcija 2 = Svaka treća objava na forumu ide oglas = 5 € mjesečno / 24 € godišnje


Opcija 3 = 3 € mjesečno / 15 € godišnje


Opcija 4 = 6€ mjesečno / 26 € godišnje


Opcija 5 = 3€ mjesečno / 11 € godišnje


KONTAKT: Privatna poruka na webmajstori forumu ili balkan smf nick: NIKOLA

Uvedena nova opcija, "Provjeren korisnik"
VIše ovdje:
http://www.balkan-smf.com/forum/index.php?topic=11544.0

I dalje traju ponude za oglašavanje.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey