Balkanlancer

BalkanLancer je nastao s ciljem okupljanja informatičara kako bi se na jednom mjestu pronašla ponuda i potražnja poslova.

BalkanLancer koristi kako bi pronašli honorarni posao ili kako bi pronašli nekoga da odradi neki posao. Ovo je pravo mjesto za sve informatičare. Molimo vas da prije korištenja stranice pročitate Uvjete korištenja!

BalkanLancer je još uvijek u testnoj fazi i s toga vas molimo za razumijevanje.

Nedavno smo krenuli s radom pa tako jos uvijek posao nije gotov ali trenutno mozete pogledati kako izgleda.

Takodjer svi oni koji su zainteresirani za razmjenu linkova nek se jave :slight_smile:

http://balkanlancer.com/

Pucajte !!!

Zadržavamo pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja portala, kao i svih servisa i podstranica koje su dio BalkanLancer.com portala u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama Bika.net portala upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, odnosno da ih razumije i u potpunosti prihvaća.

Hvala na ispravci :wink:

nedostaju kategorije: .net (asp.net, C", vb.net), database (oracle, postgresql, mysql …),

mada ne vjerujem da će privući firme koje će tražiti ljude za honorarne poslove.

Brutalka

Tražite logo za 5 eura? Već se vidi profesionalnost.

Mislim svaka čast, podržavam ovakav projekt kod nas, ali daje to sredite kako spada. Ovako je ni vrit ni mimo.

Evo da se javim, prvo hvala svima na kritikama. Malo smo gledali pravilnik s bika. net pa nam se potkrala greska, hvala! A mislim stranica je dignuta prije par dana tek. Sve se jos testira. Malo ce tesko biti privuci ljude da postavljaju ili traze poslove. Na zapadu ima milion takvih stranica a koliko mi znamo da na nasim prostorima nema ovakva stranica. Vise nam je bitna funkcionalnost nego izgled. A to za logo je ustvari samo postavljeno kao test. Ako ima zainteresiranih koji bi se zeljeli pridruziti u razvijanju ove stranice nek nam se jave. Pred nama je da vidimo hoce li projekt uspjeti ili ne :wink:

Na našim prostorima nema ovakvih stranica jer niti nema novca. Amer će platiti za kreaciju logotipa ili dizajna pa onda podosta ljudi se prijavljuje u želji da zarade, a balkanac koji želi platiti logotip (a takvih je stvarno jako malo, jer će balkanac prije ukrasti) osvrnut će se provjerenim stvarima (kao npr 99designs, Envato tržište itd) i tamo dati novac nego baciti novac u vjetar na nešto domaće. Zato kod nas takvih stranica nema (ili su bile pa propale).

Zapitaj se samo da tebi treba logotip za tvrtku bi li radije postavio natječaj na npr 99designs ili bi na neku jedva-posjećenu domaću stranicu? Jer nitko ne traži logotipe iz zabave, već uvijek onima kojima to treba, tako da sumnjam da će netko bacati novce na te stvari.

Doduše sretno, volio bih da uspije…

Ima i kod nas dizajniraj.com za logotipe, (isti princip kao 99designs) i ima jako kvalitetnih dizajnova tako da ti to ne stoji. Nemoj podcjenjivati domaće :wink:

dizajn mi previse vuce na 90-e al ajde… negdje se mora poceti… pohvale te najiskrenije sretno sa projektom :slight_smile:

Usporedi tu stranicu sa 99designs pa vidi da stoji. :slight_smile:
Nikada ne bi dao ~800kn u natječaj na dizajniraj.com s obzirom da za tih istih ~800kn možeš dobiti puno više izbora na 99designs, zar ne? Ne kažem da nećeš naći nešto što ti se sviđa na dizajniraj.com, ali zar nije bolje imati širi izbor (a vrlo vjerojatno OPET i kvalitetniji)?

podržavam ideju, super je :slight_smile: !

ali na vizualnom izgledu bi se stvarno trebalo podosta napraviti jer ovako djeluje preamaterski
i nepovjerljivo za recimo potencijalne ‘klijente’…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja