Baner sa lažnim x

Ma..kako bih ti rekao..mislio sam na ceo sajt.Inaće vidim foru kada se učita ova sexy reklama adsense nema a kad se učita adsense nema golotinje banera.

U svakom slučaju neprimerno je da se ovakav jedan baner vrti na sajtu foruma i uopšte na jednom IT i zabavnom sajtu kao što je geek . Ako ništa onda barem zbog mlađih generacija.

Tako to biva kad stranac kupi…

Odvratno
Dakle gdje moze da se prijavi ovo s banerima? Kontam ako svi prijavimo odjednom da mozda google i udari penal. Ili dajte neke nekonvencionalne metode osvete? :grin:

Prijaviti šta tačno? @Kosana

Zašto bi se osvećivao ? Jednostavno prestanem da pišem i dolazim na ovaj forum (kojem sam dao jako puno kao i svi vi ostale kolege sa foruma) i on će sam od sebe da se uruši i propadne!

Kada se klikne na X tog bannera, pojavljuje se greška o dev tools: Refused to execute inline event handler because it violates the following Content Security Policy directive: “script-src ‘nonce-fSAhk44PTBI3az8mVxbqyOuHl’ ‘strict-dynamic’ ‘report-sample’”. Either the ‘unsafe-inline’ keyword, a hash (‘sha256-…’), or a nonce (‘nonce-…’) is required to enable inline execution.

Pa moguće da zbog toga ne radi.

Nije problem što ne radi problem je šta se oglašava na njemu i kako iritira članove foruma i još na kraju ne može se napisati normalno komentar ili objava na postu,kad se koristi mobilni

Problem riješen.
Desktop → Firefox → AdBlocker Ultimate
Mobile → Opera

1 Like

Ah.. mi neki znamo za to (adblocker) , šta je sa onima koji ne znaju .Tek su neki početnici u nečemu vezanom za internet zaradu itd.. Ili zamisli situaciju sediš za računarom a tvoja maloletna deca ugledaju ovakav sey baner ili ne moraj biti deca može biti otac, majka snaja, brat itd…

2 Likeova

e ali ■■■■ nečiju ženu hahahahah, sledeci baner ce biti ,perina žena na 1km od tebe, hahahahah

1 Like

Da i ja izrazima svoje nezadovoljstvo novim gazdom i njegovim pristupom.

2 Likeova

Hoce ko ebat??

Ima tak dobre dude da mi je drago kaj nemrem stinut x. Poceo sam drkarit na geek.hr bas pali.

Neverovatno, klikao sam na X banera I od tada je prestao da mi radi levi Klik na laptopu.
Ne verujem da je slučajnost.

A gledaj reklame na YouTube…

I ja sam isto video na YT takve reklame! Znači nisam jedini. Očigledno da im bot (u adsense ) pregleda reklame, ni za to više nemaju ljudi. Treba ko ima vremena samo prijaviti na one tri tačkice.

Samo se čudite, ali te reklame dolaze po vašim interesima. :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey:

Nikad se nisam kockao nit me to zanima, al ne mogu živit od reklama za kockarnice. A rizk je najgori. Pa otkud taj interes…? Inače, uredno adblockeri pa uglavnom to ne vidim.

U pravu si. Kad jednom stisneš neki tip reklama onda se iste pojavljuju još par dana.

Cije su reklame da i ja prijavim moje sajtove?

naravno da se pojačano prikazuju one reklame na koju klikneš, ali jako je zanimljivo vidjeti kako se pojavljuju reklame o nečemu o čemu si samo razgovarao sa nekim privatno dok ti je mobitel u džepu i nakon što to nešto spomeneš dva puta, eto reklama baš o tome.