Ma..kako bih ti rekao..mislio sam na ceo sajt.Inaće vidim foru kada se učita ova sexy reklama adsense nema a kad se učita adsense nema golotinje banera.
U svakom slučaju neprimerno je da se ovakav jedan baner vrti na sajtu foruma i uopšte na jednom IT i zabavnom sajtu kao što je geek . Ako ništa onda barem zbog mlađih generacija.
Odvratno
Dakle gdje moze da se prijavi ovo s banerima? Kontam ako svi prijavimo odjednom da mozda google i udari penal. Ili dajte neke nekonvencionalne metode osvete?
Zašto bi se osvećivao ? Jednostavno prestanem da pišem i dolazim na ovaj forum (kojem sam dao jako puno kao i svi vi ostale kolege sa foruma) i on će sam od sebe da se uruši i propadne!
Kada se klikne na X tog bannera, pojavljuje se greška o dev tools: Refused to execute inline event handler because it violates the following Content Security Policy directive: “script-src ‘nonce-fSAhk44PTBI3az8mVxbqyOuHl’ ‘strict-dynamic’ ‘report-sample’”. Either the ‘unsafe-inline’ keyword, a hash (‘sha256-…’), or a nonce (‘nonce-…’) is required to enable inline execution.
Nije problem što ne radi problem je šta se oglašava na njemu i kako iritira članove foruma i još na kraju ne može se napisati normalno komentar ili objava na postu,kad se koristi mobilni
Ah.. mi neki znamo za to (adblocker) , šta je sa onima koji ne znaju .Tek su neki početnici u nečemu vezanom za internet zaradu itd.. Ili zamisli situaciju sediš za računarom a tvoja maloletna deca ugledaju ovakav sey baner ili ne moraj biti deca može biti otac, majka snaja, brat itd…
I ja sam isto video na YT takve reklame! Znači nisam jedini. Očigledno da im bot (u adsense ) pregleda reklame, ni za to više nemaju ljudi. Treba ko ima vremena samo prijaviti na one tri tačkice.
Nikad se nisam kockao nit me to zanima, al ne mogu živit od reklama za kockarnice. A rizk je najgori. Pa otkud taj interes…? Inače, uredno adblockeri pa uglavnom to ne vidim.
naravno da se pojačano prikazuju one reklame na koju klikneš, ali jako je zanimljivo vidjeti kako se pojavljuju reklame o nečemu o čemu si samo razgovarao sa nekim privatno dok ti je mobitel u džepu i nakon što to nešto spomeneš dva puta, eto reklama baš o tome.