bukvalo mediji kad se uvate nečega to se gura do u beskraj na uštrb svega. ja maksimalno ignorišem medije po mjesec dva, da ne bih u glavu svakojaka ■■■■■ puštao da uđu. ali eto pratim sport i sad je to aktuelno da sportisti stavljaju na lice crvenu tačku, jer su tu akcije, nemoj tabat žene da ti se obraz ne crveni ili tako nešta. kad sam ja koji ignoriše medije na max, na sportu dva puta vidio tu informaciju znači da je to aktuelno baš. borba protiv običnog i sajber zlostavljanja žena.
jer eto 100 posto će neko ko gleda zvezda spartak vidjet te crvene tačke i od sad neće više ubijat ženu od batina i neće dozvolit da mu se obraz crveni jer je vidio na utakmici da to ne valja. indijanske akcije i samo mlaćenje prazne slame.
nek mediji malo rade svoj posao i pritišću državu i policiju da reaguje na ta zlostavljanja, da manijaci koji tabaju ne izađu poslije smiješnog perioda iz zatvora, nek odrape novčane kazne picopjevcima što se sajber kurče. a ne da dave i zamlaćuju narod sa crvenim tačkama, i glupim akcijama očekujući da će nekog šabana to prizvat pameti.
ništa napravit neće mediji naslijepo govoreći da se ova djevojka ubila zbog sajber zlostavljanja, sem zaradit sebi malo parica i provozat narod tamo vamo. možda lupam ali po slijedu događaja vrlo vjerovatno mediji izmišljaju jer nemaju informaciju tačnu no daj bilo šta da se zatalasa masa i da se mi kao dodatno borimo protiv sajber zlostavljanja. u suštini im je leglo ovo za dovuć posjete, komentara… a nikog nije briga zaista zašto se djete ubilo ili jel mu se moglo pomoć.
država treba usmjerit edukaciju i kažnjavat treba, a ne samo preko medija kenjat maksimalno i pravit glupe akcije koje ništa ne znače.
a gledam i svi smo postali toliko svileni, eo ja prvi kao roditelj ne dopušta djeci u parkiću svađe ikakve neku viku dreku na djecu, bezobrazluk ikakav, guranje, kamoli da se potuku… a valjda je i to dio odrastanja, bar je bilo kad sam ja odrastao. u ona doba kad sam ja bio klinac su se svakodnevno u školi i na drugim mjestima dešavale stvari koje bi danas na dnevniku u glavnom terminu se vrtjele kao katastrofalne. a nisam živio prije trista godina pa da se toliko toga izmjenilo, i ne pamtim odrastanje uopšte kao ružno. djeca su vazda zajebavala jedni druge, često okrutno, vazda je bilo siledžija, sad se to preselilo i onlajn, pa je manje batina a više praznih riječi koje su eto postale strašnije od pravih batina.i ako si poznat očekivano je da dobijaš gomilu debilno uvredljivo prijetećih komentara. ne znam. nekako djeluje vještački napuvane katastrofe se od medija organizacija države duvaju na maksimum, a prave katastrofe koje se mogu ispravljat se ne ispravljaju, čak i ne spominju. no daj još milijardu praznih riječi da se narod zamajava oko bilo koje trenutno aktuelne vještački napuvane katastrofe.
bezveze zađoh u sve dublje no što treba, no mi prilično na ■■■■■ idu mediji (tj države) i ozbiljno shvatanje istih